Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
27СиМн Танка зидна хладна нерешена бешавна цев

27СиМн Танка зидна хладна нерешена бешавна цев

Увод: Највећа разлика између дебелог зидног челичног цијеви и танкослојне челичне цијеви је дебљина челичног цијевног зида, уопштено говорећи, челичне цијеви са танким зидовима које се користе у свим хладно вученим слојевима Технологија Дебела зидна челична цијев углавном користи топло ваљање технологија, ...

Дебели зид безшавне челичне цијеви увод:
Највећа разлика између дебелог зидног челичног цијеви и танкослојне челичне цијеви је дебљина челичног цијевног зида, уопштено говорећи, танкослојне челичне цијеви које користе све хладно вучене технологије

Дебела зидна челична цијев углавном користи технологију врућег ваљања, ако се мјерна јединица користи за разликовање, па се генерално вјерује да је дебљина зида / пречник једнака 0,05, преломљена, дебела зидна цијев и дебљина зида танке зидне цијеви пречник цеви / цеви пречника танких зидова мањи од 0,05, већи је од дебелог зидног челичног цијеви, наменски, челичне цијеви танког зида кориштене у цјевоводу. И дебела зидна челична цијев која се користи у гредицама шупљих дијелова. Под притиском и значајна примјена у цевовод.


Хладно вучена челична цев апликација:
Дебела зидна челична цијев се углавном користи у водоснабдевању, петрохемијској индустрији, хемијској индустрији, енергетици, пољопривредном наводњавању, урбаним грађевинама. Течни транспорт: водоснабдевање и одводњавање. Транспорт гаса: гас, пара, течни нафтни гас. Структура: греда и мост; Примар, пут, грађевинска конструкција користе цев и сл.


Затезна чврстоћа дебеле зидне безшавне челичне цијеви:
Стренгтх граде
1) цевни прикључак за испитивање или назначени притисак температуре се означава номиналним притиском, а као референтни стандард за његову примјену треба користити температурни рејтинг стандарда, као што је ознака ГБ / Т 17185;
2) само стандардни цевни прикључци са номиналном дебљином причвршћене равне цеви морају бити одређени у стандарду, а примењиви притисак на температурне вредности треба одредити у складу са стандардним нивоом цеви специфицираним у стандарду, као што је ГБ14383 ~ ГБ14626.
3) само стандардне димензије фитинга за цијеви, као што су ГБ12459 и ГБ 13401, морају бити утврђене на основу испитивања за провјеру.
4) друге методе, као што су дизајн притиска или аналитичка анализа, користе се за одређивање употребе референтне вредности. Поред тога, одређивање нивоа чврстоће цеви не би требало да буде ниже од притиска целог система цевовода у најтежим условима у раду.
Све наше иновације у технологији само за један циљ - најбољи квалитет, чак и то значи веће трошкове и нижу стопу производње.
1. Провера сировине пре производње.
2. Проверавајте један по један пре него што се померите
3. Провера једног по једног током производње
4. Имајте случајни преглед пре испоруке.


Srodni proizvodi
Istraga