Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Хладно ваљани танкослојни цеви од нерђајућег челика

Хладно ваљани танкослојни цеви од нерђајућег челика

Цев од нерђајућег челика - Увод у бескаматну челичну цев: Беспрекорна челична цијев са шупљим попречним пресеком, која се користи као вод за транспорт флуида, као што су цевоводи за транспорт нафте, природног гаса, гаса, воде и одређених чврстих материјала. У поређењу са стилом и округлим стаклом, ...

Цев од нерђајућег челика - Унутрашња челична цевна уводница:
Бешавне челичне цеви са шупљим попречним пресеком, користе се као вод за транспорт течности, као што су цевоводи за транспорт нафте, природног гаса, гаса, воде и одређених чврстих материјала. У поређењу са стезним и округлим кровом, чврста торзиона снага у исто време, тежина је лагана, је врста привредног челичног челика, широко се користи у производњи конструкцијских дијелова и механичких делова, као што су цев за нафту, осовина за пренос аутомобила, бицикл оквир и челична конструкција са скеле са деловима за производњу челичних цеви могу се побољшати стопа искоришћења материјала, поједноставити производни процес, штедња материјала и радно вријеме, широко се користи за производњу челичне цијеви.
1. Изградња подземног цевовода, наплаћивање више пумпе, транспорт топле воде котла итд.
2. механичка обрада, склопови лежаја, делови машина за обраду.
Бешавне челичне цеви
3. електрични: пренос гаса, производња електричне енергије, флуидни цјевоводи.
4. Анти-статичка цев вјетроелектране и тако даље.


нерђајући челик-Бешавне легуре челичне цеви процес:
Процес производње бешавне челичне цеви уопште може се подијелити на двије врсте вреле ваљане и хладно цртање, хладно ваљане бешавне челичне цијеви производњу од вруће ваљаних гредице до комплекса, први до три ваљка ваљање и екструзије до величине тест, ако цев кроз површину за сечење машине за резање без реакције раста пукотина након сечења празног око једног метра. Затим уђите у поступак жарења, жарења и расхлађивања како бисте користили течност за киселу течност, треба обратити пажњу на површину ако је пуно крушења, ако постоји велики број цијеви за испирање показује да квалитет није у складу са стандардом. Појава хладно ваљане бешавне челичне цијеви краће од топло ваљане бешавне челичне цијеви, хладно ваљане бешавне челичне цијеви цијев дебљине је углавном виша од топло ваљане бешавне челичне цијеви да буде мала, али површина изгледа боље од дебелих зидова бешавне челичне цијеви више светла, груба површина није превише, а не превише пречника бртве.


图片18.jpg


Све наше иновације у технологији само за један циљ --- најбољи квалитет, чак и то значи веће трошкове и нижу производњу.
1. Провера сировине пре производње.
2. Проверавајте један по један пре него што се померите
3. Провера једног по једног током производње
4. Имајте случајни преглед пре испоруке.

Молимо Вас да нам пошаљете своје детаљне захтеве, били бисте задовољни нашим услугама.


Srodni proizvodi
Istraga