Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
304/316 Бешавне нерђајуће челичне цеви

304/316 Бешавне нерђајуће челичне цеви

Бешавне цијеви од нерђајућег челика: Бешавне челичне цијеви су направљене од ингота или гредица направљених пиерцингом, а потом се производе врело ваљање, хладно ваљање или хладно ливење. Спецификације за бешавне челичне цијеви изражене су у милиметрима спољног пречника * дебљине зида. Сеамлесс Хонед ...

Бешавне нерђајуће челичне цијеви увод:
Бешавне челичне цијеви су направљене од ингота или гредица направљених пиерцингом, а затим се врше топло ваљање, хладно ваљање или хладно ливење. Спецификације за бешавне челичне цијеви изражене су у милиметрима спољног пречника * дебљине зида.


Сеамлесс Хонед Тип цеви:
Бешавне челичне цијеви, топло ваљане и хладно ваљане (ДИАЛ) безшивне челичне цијеви двије категорије.

Вруће ваљане бешавне челичне цијеви подијељене су у обичне челичне цијеви, цијеви са коталом на ниским и средњим притисцима, цијеви котлова високог притиска, легуре челичне цијеви, цијеви од нерђајућег челика, цијеви за уље у кречењу, геолошке челичне цијеви и друге челичне цијеви итд. Хладно ваљани бешавни челик Цијев (ДИАЛ) уопште, челична цијев за цијеви котла с ниским и средњим притиском, цијеви од котла високог притиска, цијеви од легираног челика, цијеви од нерђајућег челика, цијеви за цијепање уља и друге челичне цијеви, укључујући челик од танког зида, челични челик, нерђајући челик, танка челична цијев. Пречник топло ваљане бешавне цеви је углавном већи од 32мм, дебљина зида је 2,5-75мм. Пречник хладно ваљане бешавне челичне цијеви може досећи 6мм, дебљина зида може досећи 0,25мм, спољни пречник танкослојне цијеви може бити 5мм, дебљина зида је мања од 0,25мм, а димензија хладног котрљања је већа од оне вруће ваљање.

Општа употреба бешавне челичне цијеви је са 10, 20, 30, 35, 45 и другим висококвалитетним угљеничким челиком, 16Мн, 5МнВ и другим ниским легираним структуралним челиком или 40Цр, 30ЦрМнСи, 45Мн2, 40МнБ и другим композитним челика топло ваљаним или хладно ваљани. Бешавне цијеви од ниског угљеничног челика, као што су 10, 20, углавном се користе за цјевоводе за испоруку течности. 45. Бешавне цеви од средњег угљеничног челика као што је 40Цр, које се користе за производњу механичких дијелова, као што су дијелови аутомобила и трактора. Општа употреба бешавне челичне цеви како би се обезбедио испитивање чврстоће и гребања. Вруће ваљане челичне цијеви се испоручују у условима топлог ваљања или топлоте. Хладно ваљани се испоручују у условима топлог и топлотног третмана.
Котао са ниским и средњим притиском бешавне цеви: користи се за производњу разних котлова ниске и средње тлака, прегрејане парне цеви, водоводне цеви, прегријане цеви за пару, цеви за воду и локомотиве котловске цеви, цеви од цевовода и цеви. Вруће ваљане или хладно ваљане челичне цијеви високог квалитета од угљеничног челика. Углавном израђени од челика 10 и 20, поред обезбеђивања хемијског састава и механичких својстава, врши хидрауличка испитивања, цурлинг, експанзију, изравнавање и друге тестове. Вруће ваљане у топло ваљаном стању, хладно ваљане (ЦАСТ) испоручене у топлотно третираном стању.

Цеви котла високог притиска: углавном се користе за производњу цеви високог и високог притиска парног котла са висококвалитетним угљеничким челиком, легираним челиком и нерђајућим челичним цијеви од нерђајућег челика, цијеви котла по ЦПЦ-у при високој температури и раду под високим притиском настају оксидација и корозија у високим температурама димних гасова и водене паре, тако да челична цијев има антиоксидативне особине, високу чврстоћу и има добру организациону стабилност, граде су: висококвалитетни челични челик од 20Г, 20МнГ, 25МнГ; 15МоГ, 20МоГ челик, легирани структурни челик, 12ЦрМоГ, 15ЦрМоГ, 12Цр2МоГ, 12ЦрМоВГ, 12Цр3МоВСиТиБ и тако даље; осим тога обезбеђују се хемијски састав и механичка својства челичног челика отпорног на чврстоћу која се најчешће користи 1Цр18Ни9, 1Цр18Ни11Нб цеви котла високог притиска, један по један за вршење теста притиска, ће се проширити и истегнути тест. Цев се испоручује у топлотном третману. Поред тога, потребна су и микроструктура, величина зрна и декарбуризација завршене челичне цеви.

Беспрекорна челична цијев за геолошко бушење и контролу уља; бушилице се користе за истраживање подземних стена, подземних вода, уља, природног гаса и минералних ресурса. Производња нафте и гаса се не може одвојити од бушења, геолошко бушење, бушење, бешавне челичне цеви су главна опрема за бушење, укључујући језгро, спољну цев, језгру, кућиште, бушилицу итд. Због тога што цев на хиљадама метара дубине бушењем, радно стање је врло компликовано, бушилица за пренос снаге и компресије, савијања, торзије и неуједначеног притиска оптерећења, али и због хабања муља и камена, стога мора имати потребну цијев и тврдоћу, отпорност на хабање и удар довољно жилавост челичне цеви. Челик са "ДЗ" (префикс геолошког пињина) плус број репрезентативног талога за челика, често коришћени челик са ДЗ45 45МнБ, ДЗ50 40Мн2, 50Мн; 40Мн2Си; ДЗ55 40Мн2Мо, ДЗ60 40МнМоБ, ДЗ65 40МнВБ; 27МнМоВБ. Цеви се испоручују у топлотном третману.

Цеви за пуцање нафте: бешавне цеви које се користе у рафинеријама нафте за цеви за пећи, измјењиваче топлоте, цеви и цијеви. Најчешће коришћени висококвалитетни угљенични челик (10, 20), легирани челик (12ЦрМо, 15ЦрМо), челик отпоран на топлоту (12Цр2Мо, 15Цр5Мо), од нерђајућег челика (1Цр18Ни9, 1Цр18Ни9Ти). Поред хемијског састава и механичких особина, челичну цијев треба тестирати на притисак воде, гњечење и ширење, као и на квалитет површине и неудрушење. Челична цев се испоручује под топлотном обрадом.


Апликација од племенитог челика:
Цеви од нерђајућег челика са различитим врстама нерђајућег челика, хладно ваљане цијеви од нерђајућег челика, конструкцијски дијелови од нерђајућег челика се широко користе у нафти, хемијској опреми и цјевоводи за разне намене, треба да гарантују хемијски састав и механичке особине, који су користили челик да издрже притисак да се обезбеди тест притиска воде. Све врсте специјалних челичних цијеви треба гарантовати у складу са прописима.


Istraga