Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
ЦК45 Прецизни дебели зидни беспрекорни челични цеви

ЦК45 Прецизни дебели зидни беспрекорни челични цеви

Бешавне цеви Кратак увод: Након каљења и каљења, делови имају добре свеобухватне механичке особине и широко се примењују у свим врстама важних конструкционих делова, посебно оних који повезују штап, вијак, брзину и осовину под алтернативним оптерећењем. Али површинска тврдоћа је ниска, ...

Бешавне цеви Кратак увод:
После каљења и каљења делови имају добре свеобухватне механичке особине и широко се примењују у свим врстама важних конструкционих делова, посебно оних који повезују штап, вијак, брзину и осовину под алтернативним оптерећењем. Али површинска тврдоћа је мала, а не отпорна на хабање. Кондиционирање или побољшање површине може се користити за побољшање површинске тврдоће делова.


Технолошки процес ЦК45 Прецисион Тубе
Испитивање цеви-тестирање-грејање-пражњење-прање-млевење-пунцх-заваривање-раствор за подмазивање хладног ваздуха-прање паљења са ломањем-испитивање-глава главе за резање на хладном уљу у полирању, полирању, инспекцији, идентификацији, пакирању производа


ЦК45 челик испуцана цевна изведба:
Затезна чврстоћа: не мање од 600Мпа
Снага приноса: не мање од 355Мпа
Издужење: 10%
Скупљање: 40%
Утицајни рад: 39Ј
делови вратила вратила у складу са различитим условима рада и захтевима избора различитих материјала и топлотне обраде различитим спецификацијама (као што су каљење, нормализација, каљење, итд.) како би се добила снага, жилавост и отпорност на хабање одређених.
Челик се најчешће користи у деловима вратила, јефтин је након каљења и темперирања (или нормализације), може добити боље резултате резања, али такође може добити високе чврстоће и чврстоће, чврстоћа површине након каљења може досећи 45 ~ 52ХРЦ.


Истраживање о усклађивању ролне проласке у процесу врелог ваљања са челичним цевима:
За одређени план ваљања ваљака у процесу производње бешавне челичне цијеви испод проблема са подударањем, како би се минимизирала количина окретног ваљака као оптимизацијски циљ, установљена је да се свеобухватно узме у обзир 0-1 интегер програмски модел статичког ваљка ваљка и ваљка за поново користите динамичку ролну која одговара две врсте околности. Проблем са подударањем статичког рола, поставља критеријуме за усклађивање за најмање количину окретања и доказује критеријум оптималности; проблем динамичког прилагођавања рола, доказати да критеријум упаривања у најмању количину окретања, одговара динамичким резултатима динамичке ролне, није инфериоран са подударањем статичког рола. Коначно, на основу анализе природе проблема, хеуристички алгоритам заснован на динамичком сету кандидата и минималном критеријуму претварања круга је дизајниран за модел проблема. Ефикасност модела и алгоритма верификована је нумеричким примерима и симулацијским експериментима базираним на стварним производним подацима.


Предност:
а. Обимно искуство производње: специјализовани смо за цилиндар, клипњаче и цилиндричну цијев са искуством од 10 година.

б. Комплетна производна постројења: поседују прецизне машине за равнање, фине машине за полирање, прецизни струг и друге напредне опреме. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.

ц. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.


ФАК:
1.К: Да ли сте ви произвођач, трговинска компанија или трећа особа?
О: Ми смо произвођач
2.К: Који су ниво квалитета ваши производи?
О: Имамо ИСО9000 сертификат система квалитета
3.К: Можете ли ми послати узорке?
О: Наш производ је челична цијев, можемо Вам послати узорке и каталог, топло добродошлицу да посетите нашу компанију.
4.К: Како могу да верујем вашој компанији?
О: Можемо вам понудити прави савет и одговарајућу цену
1. Процењено од треће стране, националних патената и ЦЕ, ИСО за сву опрему.
2. Наше челичне цијеви, радили смо врло добро, цеви за цеви, котрљајуће цијеви, танкослојне цијеви итд.


Srodni proizvodi
Istraga