Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Серија поступака обраде везаних за прецизне челичне цијеви за хладно вучене цијеви
Aug 16, 2018

Са све већим бројем индустрије челичне цеви, класификација челичних цеви постаје све више и више рафинирана, а хладно вучене прецизне челичне цијеви су једна од њих. Наравно, процесна технологија производа је такође добро схваћена. На пример, жарење је грејање хладно ваљане прецизне светле челичне цеви на одговарајућу температуру. Различито време држања се користи према материјалу и величини радног предмета, а затим се полако охлади, тако да унутрашња структура метала достигне или Близу равнотежи, добре перформансе и перформансе процеса, или припрему ткива за даље гашење.

Процес топлотног третмана хладно вучене прецизне челичне цеви такође укључује нормализацију, односно хлађење хладно ваљане прецизне светле челичне цеви на одговарајућу температуру, а затим хлађење у ваздуху. Ефекат нормализације је сличан жарењу, осим што је резултирајућа структура финија, често се користи за побољшање перформанси резања материјала, а понекад се користи као завршни третман топлоте за неке мање захтевне делове.

Ако је хладно ваљана прецизна светла челична цев загрејана и изолована, процес брзе хлађења у каљеном медију као што је вода, уље или друге неорганске соли или органски водени раствор назива се каљење. Након каљења, хладно ваљана прецизна светла челична цев постаје тврда, али истовремено постаје крхка. Да би се смањила осетљивост хладно ваљане прецизне светле челичне цеви, угашена хладно ваљана прецизна светла челична цев је дуго изолована на одговарајућој температури вишој од собне температуре и ниже од 650 ° Ц, а затим се охлади. Овај процес се назива темперинг. .

Да би се постигла одређена чврстоћа и жилавост, процес комбиновања каљења и високотемпературног каљења назива се каљење и каљење. После гашења неких легура у облику суперсатурисаног чврстог раствора, задржава се на собној температури или нешто вишу температуру у дужем временском периоду ради повећања тврдоће, чврстоће или електричних магнетних својстава легуре. Такав процес топлотног третмана назива се третирање старењем.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Фактори који доводе до циља да пузају или клизају

Sledeći: Високо прецизне хладно вучене прецизне производне карактеристике челичне цеви