Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Алуминијумска цевчица како одабрати материјале
Nov 29, 2017

У области индустријске градње, ми смо се бавили одличношћу. Без обзира да ли је то са техничког нивоа или селекције грађевинског материјала, надограђени смо на виши ниво. Само на овај начин можемо гарантовати висок квалитет и истовремено можемо боље задовољити различите потребе наших купаца. Дакле, легуре цеви као важног грађевинског материјала, приликом избора материјала треба обратити пажњу на проблем проблема, ево кратког увода.
Алуминијаста цев има добре перформансе, може играти важну улогу у индустријској конструкцији. Генерално у изградњи пројекта бирају висококвалитетну алуминијумску цев за осигурање квалитета. Ово треба да се придржава ових неколико куповних стандарда.
1, материјали од алуминијумских цеви морају погледати састав материјала, једноставно видети кроз састав односа његовог састава, које су предности исте врсте челичне цеви, тако да у изградњи више помоћи.
2, при избору цеви од легуре да буде добра у поређењу са величином, моделом, ценом и другим аспектима састојака, да схвате, у складу са радним окружењем да бирају најповољнију легуре цеви.
2, многи људи у избору материјала за грађевинске материјале, обично због сопственог искуства довели су до многих грешака, овог пута да би били свјесни. Квалитетна алуминијска цев је умерена са грађевинским потребама изградње, у различитим областима рада, потражња за легираним цевима није иста, овај пут треба строго раздвојити.
Тржиште легуре цијеви тренутно представља низ просперитета, различитих врста цијеви од легура како би се задовољиле различите потребе различитих тржишта. Дакле, приликом избора најбоље цеви од легура заснива се на искуству или на основу најновијих критеријума куповине, што је вредно пажње релевантних купаца боја.

Par: Ефекат криогеног третмана 45 # Куилтинг Тубе на брзи челик

Sledeći: Процес производње челичне цијеви хладног вуча