Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Примена и карактеристике перформанси цеви од нерђајућег челика са танким зидовима
Feb 04, 2018

Обично ће људи бити однос пречника челичне цеви и дебљине зида од преко 20 цеви од нерђајућег челика названу цеви од нерђајућег челика са танким зидовима, као што је основна производња хладно вучених цеви, због специфичности материјала и структуре, танких цеви од нерђајућег челика се углавном користе у хемијској, нафтној, лакој индустрији, храни, машинама, инструменту и другим индустријским топлотно отпорним контејнерима, цевоводи и механичкој структури.

Цеви од нерђајућег челика са танким зидовима које су почеле да се производе и користе у Кини крајем деведесетих година прошлог века, до сада су биле снажно коришћене за водовод и директну воду за пиће. Цеви од нерђајућег челика са танким зидовима познате су по својој издржљивости и користе се за смањење дебљине зида и ниже цијене за даљу промоцију. Посебно, цеви од нерђајућег челика са танким зидовима од малих пречника имају ниску цијену, тако да су метода подршке за повезивање, поузданост и цена фитинга су главни фактори који одређују њен развој.

Примена танкослојне цеви од нерђајућег челика је од великог значаја за побољшање нивоа модерних зграда у Кини и за побољшање квалитета водоснабдијевања. Танкопластна цијев од нерђајућег челика са танким зидовима од хрома садржаја од преко 12% и у складу са потребом да се додају други метални елементи аустенитне матрице који се формирају структуралним својствима ферлојака и добијају серију јединствених перформанси.

На пример, додавање никла у цеви од нерђајућег челика танких зида може побољшати дуктилност и жилавост материјала, што олакшава формирање и савијање. Умањење садржаја угљеника може побољшати перформансе заваривања материјала. Додавање молибдена или мангана може побољшати отпорност на корозију и отпорност материјала на корозију. Када се хром у цеви од нерђајућег челика танких зидова реагује са кисеоником и средством за оксидацију, ствара се ефекат пасивације, а на површини се формира танак и чврст, пасиван пасивисан филм Цр2О3. заштитити ефекат премаза отпорности на корозију.

Дебљина Цр2О3 се може повећати, а униформност густине се повећава када се танкослојна цијев од нерђајућег челика третира мешаним поступком прања и пражњења. Међутим, поступак полирања и завршне обраде не само да елиминише површинске недостатке, већ и да филм пасивације је деликатнији и густи да би се смањила вероватноћа корозије. Истовремено, унутрашњи зид танког зида од нерђајућег челика је чист и мали, што додатно побољшава хидрауличке перформансе цеви и штеди потрошњу.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: ЦК45 захтјеви процеса безшавне цијеви и процес испоруке

Sledeći: Како је направљена прецизна бешавна челична цијев?