Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Основни захтеви за перформансе клипних осовина
Sep 29, 2018

Клипњача је углавном израђена од квалитетног 45% челика. Током обраде, површина производа је специјално уземљена и тврдо хромирана плоча, а затим се сјајно полира. Због тога, клипњача има одређену отпорност на хабање и отпорност на корозију и погодна је за различите цилиндре, цилиндре, клипне шипке, паковање, обраду дрвета, текстил, машине за штампање и бојење, машине за ливење ливења, машине за убризгавање и друге механичке водиче, ејектор игле, итд.

У овим различитим применама, клипњача има веома важну улогу, посебно када се користи као цилиндар, погон цилиндра, припадају покретном делу са великим кретањем и високим техничким захтевима. Генерално, његова главна функција је да повеже клип и прекидач, преносе сила која делује на клип и погони клип за кретање.

Основни захтеви за перформансе клипне осовине су: 1. Довољна чврстоћа, крутост и стабилност; 2. Одлична отпорност на хабање, висока прецизност обраде и храпавост површине; 3. Минимизирајте концентрацију стреса у структури. Утицај; 4, како би се осигурала поуздана веза, како би се спријечило губитак; 5, дизајн структуре клипне осовине треба да олакша демонтажу и монтажу клипа.хттп: //ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Проблеми на које треба обратити пажњу током процеса производње хладно вучених челичних цијеви

Sledeći: Кратак увод у шупље клипњаче