Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Кратак увод у шупље клипњаче
Oct 02, 2018

Шупље клипњаче припадају специјалном типу клипа. Главна посебна карактеристика је да је шупље клипњаче са обликом прстена. Тренутно шупље клипне шипке се користе у широком спектру апликација, укључујући фитнес опрему, електрични алат, машине за обраду дрвета, текстилне машине, машине за лагану индустрију, машине за паковање и штампање, опрему за аутоматизацију и остале индустријске машине и помоћну опрему.

Нарочито са брзим развојем аутомобилске индустрије, примена шупљих клипњача постаје све чешћа. То је зато што шипкасти шупљи клип може да издржи велики спољни обртни момент и отпорност на торзију под истим материјалом и истом попречном пресеком. Може се видети да у случају истог вањског обртног момента, кориштење ове врсте клипњаче је више материјал него чврсти клип шипке.

Осим тога, у практичним применама, ова шупља клипњача са специјалном структуром не само да боље одговара захтевима корисника већ и највећу могућу координацију природне фреквенције савијања и торзионе крутости са минималном тежином. Сексуалност у великој мјери смањује укупну тежину аута.хттп: //ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Основни захтеви за перформансе клипних осовина

Sledeći: Спецификације за пуштање у рад хидрауличних цилиндара на хидрауличким станицама