Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
ЦК45 захтјеви процеса безшавне цијеви и процес испоруке
Mar 21, 2018

ЦК45 бешавне цеви у производном процесу у складу са својим поступком могу се подијелити на вруће и хладно цртање два, у нормалним околностима хладно ваљани бешавне челичне цијеви производни процес је генерално сложенији од вруће ваљање, бешавне челичне цијеви Цјевчица празна мора бити прва ваљани у три ролне, а испитивање величине треба извршити након екструзије.

Ако челична бешавна цев не реагује на пукотине на површини, цев се коси косачицом и пресече у калупе дужине око један метар, а затим се ефикасно ставља у процес жарења, а жарење се врши тлачним са киселим течностима. Када се троши, обратите пажњу на то да ли на површини постоји велика количина блистера. Ако постоји велика количина блистера, то значи да квалитет челичне цијеви не може досећи одговарајући стандард.

У процесу испоруке топло ваљане челичне бешавне цеви, генерално топло ваљано стање се испоручује након топлотне обраде у одређеној мери, а топло ваљана челична бешавна цев подвргнута строгом ручном раду након прегледа квалитета. После инспекције квалитета, површина треба да буде подмазана, након чега следи неколико пута експеримената за хладно цртање. Након третмана са топлим ваљањем, треба извршити експеримент перфорације. Ако је пречник перфорације превелик, корекција равнања је потребна.

Употреба челичне цијеви је врло опсежна. Уобичајено се користи за ваљање од заједничких угљеничних структурних челика, ниско легираних структурних челика или легура структурних челика током његовог рада, а његова производња је највише у току производног процеса. У раду, углавном се користи као цијев или конструкцијски део за транспорт течности.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: Прецизне карактеристике безшивне челичне цијеви и подносилац захтјева

Sledeći: Примена и карактеристике перформанси цеви од нерђајућег челика са танким зидовима