Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Класификација и функција дебелих зидних бешавних челичних цијеви
Jun 25, 2018

У производњи и обради производа са дебелим зидовима бешавних челичних цеви могу се користити различити производни процеси. Уобичајене четири методе су хладно цртање, хладно ваљање, вруће ваљање и топлотна експанзија. Обично безшавне челичне цеви дебеле боје су направљене од 10 #, 20 #, 35 # и 45 # обичних челичних цеви, које су подељене у структурне бешавне цеви према намјени; бешавне челичне цеви за транспорт; бешавне челичне цијеви за котлове; Бешавне челичне цеви и тако даље.

У комбинацији са тренутном ситуацијом примене, цеви безшавних челичних дебелих зидова укључују различите начине употребе. Безшивна цијев од нерђајућег челика за конструкцију горње цијеви је бешавне челичне цијеви за генералну структуру и механичку конструкцију и широко се користи у цијеви и конструкционим дијеловима и деловима хемијске индустрије, нафти, текстилу, медицини, прехрани и стројеви и друге индустрије. Вруће ваљане (екструдиране, проширене) и хладно вучене (ваљаних) безшавне челичне цијеви.

Осим тога, постоје и неке цеви безшавне челичне цеви дебеле боје, које се називају специјално обликоване бешавне челичне цијеви због посебне структуре облика и односе се на опћенито појам бешавног челика цијеви других облика пресека, осим кружне цијеви. Обликовани дебели зидови безшавних челичних цијеви се широко користе у различитим структурним дијеловима, алатима и механичким дијеловима. Они имају велику отпорност на савијање и отпорност на торзију, што може знатно смањити структурну тежину и уштедети челичне материјале.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Технологија конструкције и изолационе карактеристике цеви малог пречника

Sledeći: Разлика између хладно вучене бешавне цеви и обичне безшивне челичне цеви