Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Хладно вучене бешавне челичне цијеви
Aug 10, 2018

У поређењу са топло ваљаним бешавним челичним цевима, предност хладно извучених бешавних челичних цијеви је што су прецизнији, обично са прецизношћу од око 20 филамента, док је прецизност топло ваљаних бешавних цијеви око 100 филамента. Због тога је хладно вучена бешавне челичне цијеви први избор за машинску производњу и производњу дијелова.

Хладно вучени производи без челичне цијеви могу издржати велике притиске у практичним примјенама, а површинска прецизност производа је висока. Ако желите да добијете непропусну цев мању величину и бољи квалитет, можете користити метод екструзије, то јест, ставити загрејану цев празну у затвореном цилиндру за издувавање, а перфорирани штап се помера заједно са екструзионом шипком како би се екструзија Чланци за пресовање се екструдирају из мањег отвора. Ова метода може производити челичне цијеви са мањим пречником.

Захваљујући одличним перформансама, примена хладно вучних бешавних челичних цијеви је такође прилично широка. На пример, бешавне цеви за посебне намене укључују котловске бешавне цеви, геолошке бешавне цеви и нафтне бешавне цеви. Овај тип хладно извлаченог бешавног челичног производа има супериорне перформансе, а унутрашња структура метала је релативно густа.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Хидрауличне клипне шипке користе различите предности ваљања

Sledeći: Процес обраде на површини хромиране плоче и његове мере предострожности