Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Процес производње хладне цеви
Apr 24, 2018

Хладно извучене цијеви обично се производе на врло ниској температури кроз низ хладних извлачења и екстракције. Може се рећи да је издржљивији и бољи тип челика. Следећи су различити производни процеси и кораци за хладно вучене цијеви:

Хладно вучена цев је израђена од топло ваљаног челичног намотаја као сировине, након чега следи расхлађивање за уклањање оксидне скале, а затим хладно ваљање. Готови производ је ваљани тврди намотај. Хладно отврдњавање узроковано континуираном хладном деформацијом повећава чврстоћу и тврдоћу ваљане тврдог намотаја, а жилавост. Како индекс пада, перформансе штампе ће се погоршати и могу се користити само за једноставне деформиране дијелове. Ваљани тврди намотаји ваљани могу се користити као сировине за постројења за топло цинковање, јер су вруће цинкане јединице опремљене жаришном линијом. Тежина ваљаних тврдих ваљака је углавном 6 ~ 13,5 тона, а унутрашњи пречник челичних калемова је 610 мм. Вруће ваљање (екструзиона бешавне челичне цијеви): празно цијеви → грејање → перфорација → трокрилна косина ваљање, непрекидно ваљање или екструзија → де-споолинг → димензионирање (или смањење) → хлађење → празна цијев → исправљање → хидростатични тест ) → маркирај → складиштење. Хладно вучено (ваљано) бешавне челичне цијеви: празно цијеви → загревање → пробијање → почетак → жарење → крпање → премаз на бази (бакарно обрађивање) → хладно вучење са више пролаза (хладно ваљање) → празна цијев → топлотна обрада → исправљање → притисак воде Тест (откривање грешака) → маркирај → складиштење.

Хладно извучене цијеви су једна врста челичне цијеви, односно класифицирана су према различитим производним процесима и разликују се од топло ваљаних (проширених) цијеви. У процесу проширивања капиларне празне или цијеви сировина, направљен је поступком хладног вуче са више пролаза и обично се обавља на машини за хладно вучење са једним или двоструким ланцима од 0,5-100 Т. Хладно ваљани (диал) челичне цијеви поред челичне цијеви, цијеви од котла на ниском и средњем притиску, челичне цијеви високог притиска, челичне цијеви од легуре, цијеви од нерђајућег челика, цијеви за цијепање уља, цијеви за цијеви, дебелозидне цијеви, малих калибра плус унутрашња калупна хладно-вучена цијев Остало Укључује и угљеничне челичне цијеви од танких цијеви, челичне цијеви од легуре танких цијеви, нерђајуће челичне цијеви од нерђајућег челика и челичне цијеви од посебног облика. Хладно вучена челична цијев може имати спољашњи пречник од 6мм, дебљину зида од 0,25мм, спољни пречник цеви дебљине 5мм дебљине, дебљина зида мања од 0,25мм и тачност и квалитет површине који је знатно боља него код топло ваљане (проширене) цеви, али је предмет процеса. Ограничења, њихов калибар и дужина подлежу одређеним ограничењима.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Хладно вучена цев

Sledeći: Колико је тврдоћа хладно вучене цеви? Како мерити тврдоћу стандарда