Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Хладно ваљане бешавне челичне цеви главне предности и разлике
Dec 23, 2017

Хладно ваљани производи од беспилотних челичних цеви, укључујући не само обичан челик, котао од ниског притиска, челични котао високог притиска, цеви за пражњење уља, легуре челичне цијеви и цијеви од нерђајућег челика, итд., Али такођер укључује танкослојне легуре челичне цијеви, угљеник челичне цеви са танким зидом, нерђајући челик са танким зидовима и челичне цијеви у посебном облику. Дакле, хладно ваљане бешавне челичне цеви практична примена како?

1, шта је хладно ваљана бешавне челичне цијеви?

Често кажемо да се хладно ваљане бешавне челичне цеви, заправо, односе на нормалне температурне услове, челични или тракасти материјал за хладно цртање, хладно цртање хладног строја и други процес хладноће у различите врсте челика.


CK20 Precision Tube.jpg

2, главне предности хладно ваљане бешавне челичне цијеви:

Предности хладно ваљане бешавне челичне цијеви су прилично истакнуте, прво у процесу, не само да у великој мјери могу побољшати брзину калупа и висок принос, без икаквог оштећења премаза. Друго, различити облици попречног пресека могу се направити током обраде ради испуњавања различитих захтјева употребе. Треће, хладно ваљање може проузроковати велику пластичну деформацију челика, чиме се повећава тачка приноса челика. За разлику од тога, хладно ваљање има већу димензионалну тачност од топлог ваљања.

3, разлика између хладно ваљане бешавне челичне цијеви и топло ваљане бешавне челичне цијеви:

Пре свега, постоји разлика у производном процесу између два, а прва је хладна, а друга је топла. Генерално, вруће ваљање се односи на котрљање изнад температуре рекристализације и хладно ваљање испод температуре рекристализације. Друго, постоји јасна разлика у изгледу између њих. Под нормалним околностима, хладно ваљане бешавне челичне цеви површина светла, мање величине калибра.

Не само то, хладно ваљане бешавне челичне цијеви и топло ваљане бешавне челичне цијеви у практичној примјени постоје очигледне разлике. Типично, топло ваљана челична цијев која се користи у транспорту течности, механичка структура, као што су величина мање захтјевних прилика и хладно ваљана бешавне челичне цијеви, углавном се користи за разне прецизне инструменте, хидрауличне системе и аеродинамичке захтјеве захтевнији радни простор.

хттп://скивингтубелв.цом/

Par: Предност и карактеристика скоковите цеви

Sledeći: предност предности и карактеристике за скијање ваљка