Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Хладно ваљани проток процеса обраде и главне карактеристике
Dec 18, 2017

Под нормалним околностима, максимални номинални пречник хладно ваљане цеви до две стотине милиметара. Тренутно је у процесу производње хладно ваљаних цеви, главна употреба периодичне машине за хладно ваљане цијеви. Радна карактеристика ове опреме је у томе што челична цијев и цевчица остају неоштећени, уз узвраћање кретања рампе за покретање котрљајућег котрљајућег котрљајућег челика, употребом варијабилних ваљака са променљивим пресеком, како би се смањио пречник и смањити захтеве за зидом.

У практичној примени, истакнута тачка хладно ваљане цијеви је да је смањење површина велико, нарочито способност смањивања зида. На пример, у преради материјала од угљеничног челика, смањење ваљкасте секције брзине до 80% до 83%, док је легура између 72% и 75%. Заправо, метод хладног ваљања не може се користити само за директно израду дела виших прецизних челичних цијеви, већ се може користити заједно са методом хладног вуче за хладно вучну отворену гајбу.

Као резултат, не само да хладно ваљање смањује капацитет зидова, већ има и предности једноставне замене, што помаже побољшању продуктивности и ширењу асортимана производа. Што је још важније, ово такође значајно побољшава квалитет површине хладно ваљаних цијеви.

1, главна хладно ваљана обрада цеви:

У стварном производном процесу, када се ваљка и ваљка на почетној позицији, величина рупе може доћи до максималне величине у овом тренутку ће бити већа од спољног пречника празнине; а када дође до граничног положаја, рупа од готовог производа Спољни пречник нешто већи. Пре него што стигнете до границе границе путовања, најмања величина рупе и завршни пречник исте. На почетној тачки, материјал који се храни обично је око 3 до 30 милиметара у зависности од величине млина. Након достизања граничног положаја, окрените хладно ваљану цев, свака флип од 60 ° до 90 ° .

2, хладно ваљане цеви и обичне цеви Каква је разлика?

У ствари, постоји много разлика између две, као што су димензионална тачност, величина хладно ваљане цеви је добра, већа тачност. Из изгледа изгледа, бивша површина је светла, лепша. Из употребе анализе, хладно ваљане цеви се углавном користе за прецизне инструменте, хидрауличне системе, пнеуматске и друге захтевне радне површине.

хттп://скивингтубелв.цом/

Par: предност предности и карактеристика предње цеви

Sledeći: Симбол легуре цеви значење