Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Технологија конструкције и изолационе карактеристике цеви малог пречника
Jun 29, 2018

У процесу производње Тубинг малих пречника, његов трипропиленски полиетилен углавном се користи као материјал. Када се користи, цена је умерена и отпорна на топлоту, отпорна на корозију, не-обрађивање, стабилне перформансе, животни век читавог производа може да достигне 50 година, итд. Предност је што се цеви са малим пречником могу уградити у зидовима или уграђеним у дубоке бунаре.

Технички захтеви за изградњу Тубинга малих пречника су релативно високи, а коришћење специјалних алата и стручно знање за извођење његове конструкције може гарантовати сигурност система. ПВЦ Тубинг је популаран, популаран и широко коришћени тип у свету данас. Тубинг, има добре перформансе обраде, ниске трошкове производње, изолацију, отпорност на корозију и друге предности, могу се користити као одговарајући прибор за водоснабдевање, који се користи за пројекте водоснабдевања у зградама или канализацији.

Материјал који се користи за цеви малих промјера је цијев од високо-кристалне, неполарне термопластичне смоле са млечном бијелом површином која се одупире корозији већине домаћих и индустријских хемикалија и има изврсне карактеристике изолације. То је погодно за жицу и каблове, а и даље одржава добре карактеристике на ниским температурама.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Основни захтеви и технологија обраде цилиндра од нерђајућег челика

Sledeći: Класификација и функција дебелих зидних бешавних челичних цијеви