Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Високо прецизно лечење хладно вучене цеви
May 23, 2018

За високо прецизне хладно извучене цијеви, три фактора третмана рјешења су температура, задржавање и брзина хлађења. Прецизно лечење хладно-вученог цијеви је сљедеће:

1: У композицији и саставу направите униформу високе прецизности за хладно вучену цев, што је посебно важно за сировине, јер су температура котрљања и брзина хлађења топло ваљаних цијеви различитих дијелова, што доводи до неусаглашене организационе структуре. При високој температури повећавају атомске активности, σ фаза се раствара, хемијски састав има тенденцију да буде равномеран и добија се униформна једнофазна структура након брзе хлађења.

2: Елиминисање радног отврдњавања како би се олакшала континуирана хладна обрада. Кроз решење третмана, извргнута решеткаста решетка, издужена и сломљена зрна се рекристалишу, унутрашњи напон се елиминише, затезна чврстоћа челичне жице се смањује и елонгација се повећава.

3: Враћање унутрашње отпорности на корозију високе прецизности хладно цртаних цеви. Као резултат хладне обраде, падавина карбида и дефектне решетке чине отпорност на корозију прецизних хладно извучених цеви. Након третмана са раствором, отпорност на корозију прецизне хладно вучене цеви обнавља у најбољем стању.

Температура раствора се углавном одређује на основу хемијског састава. Уопштено говорећи, број врста елемената легуре и високог садржаја легуре, температура раствора треба повећати у складу с тим. Конкретно, челици са високим садржајем мангана, молибдена, никла и силикона могу се ублажити само повећањем температуре раствора и потпуним растварањем. Међутим, у случају стабилизованих челика, као што су високе прецизне хладноће цеви, карбиди стабилизирајућих елемената су довољно растворени у аустениту када је температура раствора висока и преципитира на границама зрна у облику Цр23Ц6 током касније хлађење, узрокујући међусобну корозију. . Како не би се разградили или очврсли карбиди (ТиЦ и НбЦ) стабилизирајућег елемента, генерално се користи нижа температура раствора.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Хидраулични цилиндар инсталација и пуштање у рад

Sledeći: Како побољшати дебљину прецизног хладно извученог цевног зида