Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Цев за ципање и цев је исти као цев?
Nov 29, 2017

Висећа цев која користи ваљану обраду, површински слој оставља преостали притисни притисак на површини како би помогао заптивање малих пукотина, спречава ширење ерозије. Тиме се побољшава површинска отпорност на корозију и може одложити појаву пукотина замора или проширити, чиме се повећава чврстоћа замора у ципелама. Ролирањем и обликовањем, ваљкаст површина обликује слој слоја за хладно учвршћивање, што смањује еластичност и пластичну деформацију контактне површине парица за млевење, чиме се побољшава отпорност на хабање унутрашњег зида одливака и избјегава опекотине изазване млевењем. Након ваљања, смањење вредности храпавости површине може побољшати особину парења.
Ролирање је обрада без чипова, коришћење пластичне деформације на собној температури, тако да се храпавост микро-површина обраде обрађује како би се постигла промјена структуре површине, механичких својстава, облика и величине. Стога, ова метода може постићи и завршетак и јачање две намене, млевење се не може учинити.
Без обзира на врсту поступка прераде, површина ће увек оставити фине неуједначене ознаке, нагомилане врхове и долине,
Роллинг Принцип: То је завршетак притиска, јесте употреба метала при собној температури хладних пластичних карактеристика, употреба ваљкастих алата на површини обрађеног предмета како би се извршио одређени притисак како би се површински метални пластични слој направио, попуните оригинални остатак ниске долине, и смањити површинску храпавост предмета. Због пластичне деформације метала који се ваља, површинска структура је хладно постављена, а кристална зрна се разређују да би се формирале густи влакнасти облици и формира се резидуални слој напона, чврстоћа и чврстоћа се побољшавају, чиме се побољшава хабање отпорност и отпорност на корозију површине површине пола и сарадње. Ролинг је не-резна метода обраде пластике.

Par: Симбол легуре цеви значење

Sledeći: Ефекат криогеног третмана 45 # Куилтинг Тубе на брзи челик