Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Знање везано за Хонинг тубу
Dec 21, 2017


Цев за цеви се широко користи у различитим областима, укључујући главне индустрије грађевинске механизације, пластичне машине, металуршке машине, рударске машине, машине за дизање, машине за изградњу путева и текстилне машине. Обришући текућу цеви за обраду глодања, главне методе обраде које се користе у четири, наиме, хладно ваљане, хладно вучене, хонање и ваљање жада.

1, третман цијеви цијеви, укључујући шта?

Разлог због којег се цеви за гњечење морају угасити и темперирати, надајући се да ће то имати изврсне укупне механичке особине. Такозвано каљење и каљење, углавном се односи на цев након каљења, а затим и на високотемпературно каљење. У овом процесу, једна од најважнијих тачака је контрола процеса загревања, задржавања времена, брзине хлађења и расхладног медија и других параметара процеса.

Наравно, постављање ових параметара углавном је одређено материјалним особинама цеви за одлив и техничким захтевима. Након овог процеса, производ је доживео велике промене. С једне стране, снага је значајно побољшана, с друге стране, она има бољу пластичност и жилавост, више у складу са применом различитих услова рада.

Precision seamless tube.jpg

2, посебност цријева за одјећу која се рефлектује на којем мјесту?

Пре свега, то је челична цијев са машином за хватање. Друго, при обради, вретено машине и глава главе су повезани пливајућим начином. Треба напоменути да је у неким случајевима потребно комбиновати са геометријом радног предмета који треба размотрити. Отвор за обраду производа је углавном од пет до петсто милиметара и тако даље.

3, Анализа оутлоок анализа цеви:

У процесу развијања индустрије цеви, као и других производа, однос између понуде и потражње на тржишту је веома важан фактор. Тренутно је тржишна потражња за глодањем цеви одлична, док је страна понуде нешто мања. Другим ријечима, у текућем периоду снажне потражње, главни произвођачи такођер требају наставити своје напоре да даље побољшају производни процес, смањили трошкове, строго контролисали контролу квалитета како би осигурали најпоузданије производе.

хттп://скивингтубелв.цом/


Par: Прецизна технологија цеви и предности

Sledeći: Примена безшивних цеви за скијање