Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Како је направљена прецизна бешавна челична цијев?
Feb 06, 2018

Прецизна бешавна челична цевка заузима важну позицију у челичној цеви, а његова употреба је укључена и више од 90%, примењују се у различитим индустријама. То је због природе бешавне челичне цијеви и услова производње како би се одлучило, како је то производња безшавних челичних цијеви?

 

Уобичајени поступак производње безшавних челичних цеви и процес је компликованији, потребно је користити челични ингот или чврсту цевну перфорацију направљену од капилара, а затим топло ваљаним, хладно ваљаним или хладним бирањем. Према томе, процес производње бешавних челичних цеви може се подијелити на двије врсте хладно вреће и топло ваљаних, хладно ваљаних бешавних челичних цијеви процес производње је углавном сложенији од топло ваљаних.

 

Хладно ваљана бешавне челичне цијеви, прва цијев која се користи за континуално ваљање са три ваљка, екструдирање за испитивање величине, ако површина није реагирала на пукотине након што се цијева пресије кроз машину за сечење, пресечена на око један метар дужине празно. А затим у поступак жарења, киселина која се користи за киселу лужење, површину за прање, да би се обратила пажња на то да ли постоји пуно експлозивних материјала, уколико постоји пуно квалитета произведених у блистеру, не задовољава одговарајуће стандарде.

 

А појављивање хладно ваљане прецизне бешавне челичне цијеви је краће од топло ваљане бешавне челичне цијеви, хладно ваљане бешавне челичне цијеви обично мање дебљине од топло ваљане бешавне челичне цијеви, али површина изгледа дебље од дебелог зидног бешавног челика цев, површина Не превише храпава, калибра ни превише проблема.

 

Али да ли је хладно ваљана бешавна челична цијев или топло ваљана бешавне челичне цијеви, њихова употреба је опсежнија, кориштење ширег распона, тако да када се обраћа пажња на карактеристике квалитета, да се направи разумни избор како би се осигурала беспрекорна Предности челика могу се дати пуној игри.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: Примена и карактеристике перформанси цеви од нерђајућег челика са танким зидовима

Sledeći: Квалитет и инспекција (наставак)