Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Како одржавати високо прецизну хладно цртану цев у употреби
May 18, 2018

Заправо, у многим данашњим животима постоје високе прецизне хладно цртане цеви. Високо прецизне хладно цртане цеви имају посебну особину у томе што не захтевају никакво сечење и заваривање у производном процесу. То је једини начин да се обезбеди да не постоји цурење ових гасова током испоруке гасова и течности, па ако постоји завар или рез, онда је ова прецизна хладно вучена цев врло опасна за транспорт.

Међутим, потребно је дуго времена за одржавање нечега прије него што се користи, баш као кућни фрижидери, телевизори и микроталасне пећнице. У ствари, ови уређаји су потребни за одржавање. У ствари, не само кућни апарати, као што су високе прецизне хладно цртане цијеви, такођер су потребне за одржавање, посебно синтезу челика, онда је лакше рђати, што резултира употребом високо прецизних хладно извучених цијеви није тако добро пре, тако да без обзира колико дуго је дуго. Користиће се стање старења, тако да је потребно одржавати високе прецизне хладно-цртане цијеви.

У ствари, како бисмо спречили рјеђивање високотемпературних хладноцеваних цеви, морамо прво осигурати да су површина и околина високо прецизних хладно извучених цијеви чисте, у супротном се лако руше и појављују хемијске реакције. Када се уклони рђа, можемо такође користити и поступке сортирања за уклањање рђе. Генерално, многи радници користе методе уклањања рђе засноване на хемијским принципима и електролизи. Међутим, ако се хемијске реакције користе за уклањање рђе, радници морају да чувају заштитну опрему пре чишћења како би спречили да тело утиче на хемијске елементе. Али у овом тренутку, многа места не подржавају употребу хемијских киселина за чишћење високотрецних хладно-цртаних цеви, јер иако је ефекат одљевања хемијског расхлађивања веома добар, али ће и хемијска киселина утицати на животну средину и чак утицати на квалитет земљишта.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Какав материјал за хидраулични цилиндар

Sledeći: Практичност глодања ваљане цеви