Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
ИД храпавости Разлике
Feb 02, 2018

Без потребе да знају како да управљају одређеном машином за постизање жељеног степена површинске храпавости, постоје одређени аспекти свих ових метода које треба разумети од стране инжињера. Познавање таквих чињеница као степен храпавости који се добија било којом операцијом, а економија постизања глаткије површине са сваком операцијом помоћи ће му у одлучивању о томе која груба површина треба одредити.

Због своје једноставности, аритметички просјек Ра је усвојен на међународном нивоу и широко се користи. Примјене површинске храпавости Ра описане су у наредним параграфима.

0.2ум Храпавост површине се користи за површину хидрауличних подупирача, за хидрауличне цилиндре, клипове и клипне шипке за паковање О-прстена, за рад часописа у клизним лежајевима, за лајсне и за ваљке котрљајућих лежајева када су оптерећења нормална.

0.4ум Храпавост површине се користи за брзо окретање лежајева вратила, за тешке утоварне лежајеве, за ваљке у лежајевима обичних комерцијалних разреда, за хидрауличке примене, за дно заптивних прстена, за часописе који раде у клизним лежајевима, а за екстремне чланови напетости.

0.8ум Храпавост површине се обично налази на деловима који су подложни концентрацијама и вибрацијама напона, за отворене рупе, зупчасте зупчанике и друге прецизне делове.

1.6ум Ова површинска храпавост је погодна за обичне лежајеве, за обичне дијелове машине на којима се морају држати прилично блиске димензијске толеранције, као и за изузетно напрезане делове који нису подложни озбиљним преокретима.

3,2 ум Храпавост површине не сме се користити на клизним површинама, већ се може користити за грубе површине носача где су оптерећења лагана и ретка, или за умерено наглашене дијелове машине.

6.3ум Појава ове храпавости површине није спорна и може се користити на површинама без критичне компоненте и за монтирање површина за заграде итд.

 

Наша фирма је специјализовала цијев за сипање ваљка за цилиндар и унутрашњу храпавост Ра≤ 0.2ум

 

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: дизајн вратила

Sledeći: Квалитет и инспекција