Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Инерцијална сила и захтјеви за уштеду енергије од челика клипњаче
Jul 11, 2018

Главни заптивни прстен челичне клипне шипке је заптивање за усне са две заптивне усне и заптивање на спољашњем пречнику, што продужава век трајања заптивног елемента и елиминише утицај краткости коаксијалности до одређене мере, и изолује ниску температуру. Флуидна, апсорбована упада, без обзира на облик клипа и рупе у цилиндру. На тај начин, силу инерције ће се производити на крају пута. У раду багера, укупна површина испод кривине представља апсорбовану кинетичку енергију.

  

Челични клип шипке ће ефикасно уградити прстен за бојење прљавштине на оба краја клипа. Пасивно центрирање и прстенасти прстен имају високу носивост. Када се операција изведе, прашина која је заштићена од прашине је прстен који не упакује прашину, што показује да је бафер константан. Стресност. Пружа високу бочну интелигенцију лежаја, јер има нечистоће за потоп, има јаку анти-екструзиону интелигенцију под ниским притиском и великим размаком и уводи пуфер на крају путовања.

  

Технологија челика клипњаче има предности великог односа снаге и тежине, мале запремине, високе фреквенције, добре регулабилности притиска и протока, флексибилног преноса снаге, једноставне реализације линеарног кретања итд. Пнеуматски пренос има уштеду енергије , без загађења, ниске цене и сигурности. Поуздана, једноставна структура и друге предности и лако се комбинују са микроелектроником, електричном технологијом за формирање аутоматског управљачког система.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Основни захтеви за хидрауличне клипне шипке и обраду ваљака

Sledeći: Важни параметри и упутства за тврде кромиране шипке