Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Преглед хладно извучене бешавне челичне цијеви технологије и опреме
Apr 11, 2018

Хладно обликоване бешавне челичне цијеви су нови тип високотехнолошких производа који штеде енергију. Са развојем тржишта се може видјети да се разне спецификације хладно извучених бешавних челичних цијеви широко користе у домаћим хидрауличним, пнеуматским цилиндрима, подземним подупирачима угља (стубовима), цијевима за уљану пумпу и прикључцима и другим производним пољима.

 

Промоцијом и коришћењем хладноцртаних бешавних челичних цеви, од великог је значаја да се штеде челични материјали, побољша употреба материјала, побољша ефикасност обраде, уштеди енергију и смањи улагање у хидраулични цилиндар и опрему за обраду цилиндара.

 

Главне карактеристике хладно вучених бешавних челичних цијеви:

 

У поређењу са обичним производима, хладно вучени бешавне челичне цијеви имају строжије захтјеве у смислу квалитета и тако даље. Генерално, унутрашњи и спољашњи пречници имају прецизност димензија (толеранцијски опсег) строго, а унутрашња и спољашња површина производа има добру глаткоћу, округлост, равност, итд., А дебљина зида је уједначена.

 

У практичним применама, директно можемо користити хидрауличне и пнеуматске блокове цилиндра након што се одређени поступак хлађења примењује на хладно вучене бешавне челичне цеви. Процес производње традиционалних хидрауличних и пнеуматских цилиндара и цеви је употреба топло ваљаних бешавних челичних цијеви и кориштење комбиноване технологије сечења-ваљања. Током производног процеса, сјечивање великих количина метала у чипс не представља само губитак материјала, већ ће трошити и пуно струје.

 

Тренутно, уз развој производне технологије, хладно вучени бешавни челични производи од челика који се добијају усвајањем нових технологија и методе хладног вучења имају овакве предности: 1. Висока ефикасност производње; 2. Висока стопа квалитета; 3. Висока стопа искоришћења метала. Штавише, коришћење таквих хладно вучених бешавних челичних цеви може такође побољшати механичке особине готовог цевног метала.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: Процес израде цеви и главних карактеристика од нерђајућег челика

Sledeći: Које аспекте треба контролисати током производње хладно извртаних цеви?