Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Дизајн цеви прецизне глодалице
Jul 30, 2018

Иако процес прецизне глодалице није врло компликован у процесу обраде, није једноставно произвести. Прецизна цјевоводна цев верује да свако има једноставно разумијевање, а сада ће многе апликације користити цјевовод, али развој тренутне индустрије за управљање здрављем у здравству није врло глатка, наравно, то је корак по корак.

Прецизне цеви за цеви морају ефикасно побољшати свој квалитет, јер је квалитет основа. Под нормалним околностима, само висококвалитетне цеви за глодање могу носити репутацију цвјетних предузећа. Због тога, предузећа за обраду цеви морају строго контролисати сваки пут када се производе цеви за одливање. Истовремено, прецизност или тврдоћа цеви за одлив је значајно побољшана, тако да све више људи може уживати у цеви за хватање предузећа, тако да корисници могу имати секундарну потрошњу.

Дизајн и цеви прецизне цеви за гњечење треба да буду у складу са хидрауличном шемом. Осим цеви за гњечење, остале компоненте, компоненте и прибор морају бити пажљиво одабране. Друго, распоред полагања и правац глодалице морају бити уредни и конзистентни, а ниво мора бити јасно дефинисан. Ако у систему постоје паралелне и укрштене цеви за цеви, морамо обратити пажњу на јаз између њих.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: 45 челичне клипне шипке користе предности каљења високих фреквенција

Sledeći: Процес топлинског третмана клипњаче високе фреквенције