Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Прецизне дефекте квалитета површине челичне цеви на хладно вучене цеви
Aug 23, 2018

1 Спољашњи спој: спирално обликована плочасто преклоп на спољној површини хладно вучене челичне цијеви, чији спирални смјер је супротан смеру ротације челика када је перфориран, а тијело је велико. Овај недостатак се назива спољашњи део.

2. Црацк: Унутрашње и спољашње површине хладно вучене челичне цеви показују континуирану или дисконтинуалну фину косу, од којих неке имају свој облик, а правац ротације супротан смеру ротације челика када је перфориран и тачка велики. Овај дефект се зове црацк. .

3. Сепарацијски слој: на унутрашњој површини хладно вучене челичне цеви се појављује спирални облик или блок металне деламинације или пукотина или избушености. Овај дефект назива се слој раздвајања.

4. Унутрашњи зглоб: на унутрашњој површини хладно вучене челичне цијеви појављује се спирално, полу-спирално, нерегуларно расподељено цик-заг-фолд. Овај дефект назива се унутра.

5. Шкриљање (укључујући ваге, коже, семиша): На унутрашњој површини хладно вучене челичне цеви постоје угаони ожиљци, који се називају ожиљци.

6. Гребање (снап): Унутрашње и спољашње површине челичне цеви хладно су нацртане, а жлебови се редовно распоређују равном линијом. Овај недостатак се назива гребањем (косење).

7. Ваљање: боре се појављују у уздужном правцу или дужину цевног зида, а спољашња површина је у облику траке. Овај дефект се зове роллинг.

8. Исправка (корекција): На површини хладно вучене челичне цеви формира се спирална депресија. Овај дефект се назива конкавним (равнање), који се назива и нит (угао прављења).

9. Глитцх: Целокупни или делимични резидуални зигзагни лист се појављује у обимном правцу краја хладно вучене челичне цеви. Овај недостатак се назива бурр.

10. Неуједначена дебљина зида: Хладно вучене челичне цеви имају различите пресеке и уздужну дебљину. Ова врста дефекта назива се неравнина дебљине зида.

11. Треперење (познато и као валовит, бамбусов облик, у облику прстена): На унутрашњој и спољашњој површини хладно-вучне челичне цеви постоје континуалне или полукружне ознаке прстена у хоризонталном правцу, које су континуиране и повремени. Само на површини, овај дефект се назива вретено (такође познато као валовање, бамбус и прстен).

12. Пит (укључујући урезивање): На површини хладно вучених челичних цијеви постоје локалне депресије различитих површина, од којих су неке периодичне и неке неправилне. Површина дефекта има ману као јама, а површина нема оштећења као удаљавање.

13. Питтинг (познат и као поцкмарк): мала, тачкаста депресија на површини хладно вучене челичне цеви. Овај недостатак се назива "питтинг".

14. Право стаза: огреботине равне линије са одређеном ширином и дубином се појављују на унутрашњој и спољашњој површини хладно вучене челичне цеви, распоређене у пуном дуљину или на делу хладно вучене челичне цеви. Овај дефект се назива правим стазом.хттп: //ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Разлози и контрола прецизности хладно извученог пилинга цеви

Sledeći: Фактори који доводе до циља да пузају или клизају