Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Функције за прецизно обрађивање цеви
Mar 23, 2018

Данас је примена искривљене цеви постајала све чешћа, па је њихова обрада све више пажње. Нарочито у процесу обраде прецизне обраде цеви, добра технологија обраде ће бити у стању да додатно побољша квалитет прецизне обраде цеви за цеви. Овде долазимо да разумемо његове карактеристике обраде.

У поређењу са другим сличним производима, прецизне испуцане цеви имају већу прецизност обраде. Нарочито у процесирању неких малих и средњих пролазних рупа, тачност цилиндричности може постићи веће стандарде. У принципу, хонање је прецизније од млевења. То је зато што је лежај који подржава брусни точак постављен изван отвора за време брушења, тако да ће бити извесног одступања, посебно када се обрађује мала рупа, тачност брушења је још гора. Због тога, процес хоновања може знатно побољшати тачност облика радног предмета.

Ако вам је потребно побољшати прецизност прецизне цеви за гњечење, потребно је предузети одговарајуће мере. На пример, користите панел за побољшање праволинијости крајњег лица лица на осу. То јест, панел је монтиран на носачу потеза и подешен тако да је вертикално на ротирајуће вретено, а дијелови су обрађени према панелу.

Истовремено је и квалитет површине прецизне испуцане цеви. Под нормалним околностима, површина је укрштена, што може обезбедити повољне услове за складиштење уља и одржавање филма уља, и има велику површинску подршку. Због тога, у апликацији, може издржати велико оптерећење и отпорно је на хабање, чиме се повећава век трајања производа.

Поред тога, приликом обраде прецизних цеви за хоновање, додатак за резање је веома мали. Да би се постигла потребна прецизност дизајна, хонање је најмањи метод уклањања у свим поступцима обраде. Осим тога, у процесу глодања прецизне цеви за гњечење, алат за гњечење уклања вишак радног предмета са радним предметом као водич за постизање жељене тачности радног предмета.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Предности примене и различите употребе производа са челичним цијевима са хладном вучном цијеви

Sledeći: 20 # челичне прецизне цеви карактеристике и примена