Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Прецизна технологија цеви и предности
Jan 24, 2018

Прецизна испуцана цев је високотехнолошки производ који штеди енергију, широко се користи у домаћим хидрауличним, пнеуматским цилиндрима, уградним угљевима, цеви за уље, дизалицама и другим производним подручјима, како би се уштедио челика, побољшала ефикасност обраде, уштедела енергија, смањити хидраулични цилиндар, улагање у опрему за обраду цилиндара је од великог значаја.

 

Прецизна цев за хлађење након маленог хватања, може се користити директно као хидраулична, пнеуматска цијев цилиндра, док је традиционални хидраулични, пнеуматски цилиндар цеви производњу је употреба топло ваљаних бешавних челичних цијеви, кориштење дрљача - ваљање зглоба Процес резања , производни процес, велики број метала је исечен у чипове који се троше, али такође троше много електричне енергије.

 

Очигледно је да је употреба прецизне гњечене цеви потпуно променила овај недостатак, не само да значајно поједностављује процес производње цеви, већ и ефикасно смањује отпад материјал, значајан ефекат штедње енергије. Кључ је прецизна ефикасност производње цеви, такође је значајно повећана, помаже у повећању производње.

 

У процесу производње прецизног челика цеви, напредни процес ваљања и хонања може смањити стварање отпада, стварну брзину до 95% или више; не само то, механичка својства прецизне цеви за хонање такође су значајно побољшана, а нарочито је јачина метала, са знатним повећањем.

 

Прецизна цев за хоновање је бешављена топло ваљана челична цијев, равна шавна заварена цев као празна, након хемијског третмана у специјалном хладном ваљању, цеви након формирања, али и даље кројење, како би се побољшао квалитет површине, тако да како би се боље задовољила свака потреба индустрије у апликацији.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: предност предности и карактеристике за скијање ваљка

Sledeći: Знање везано за Хонинг тубу