Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Принципи обраде и примене хладно вучених челичних цијеви
Aug 08, 2018

Добра механичка својства челика су важни индикатори који осигуравају коначне добре перформансе хладно вучених челичних цијеви. Механичке особине челика углавном зависе од хемијског састава челика и система за третман топлоте. У стандарду хладно вучне челичне цеви, особине затезања (затезна чврстоћа, јачина приноса или тачка дотока, издужење) и индекси тврдоће и жилавости су одређени према различитим захтевима употребе.

Осим тога, у складу са стварним захтевима корисника, неопходно је размотрити и високе и нискотемпературне перформансе челичне цијеви за хладно вучене цијеви. Производ је обрађен топлим ваљањем, хладним ваљањем или хладним цртањем и тренутно има важну позицију у домаћој индустрији челичне цијеви. Челичне цијеви са хладном водом пролазе кроз процес обраде. Метал је пластично деформисан током хладног цртања. У кристалу постоји више система за клизање. Покрети дислокације међусобно пресрећу, а многе дислокације су закачене, што доводи до дислокација. Истовремено, извор дислокације зауставља акцију.

Управо због оваквог серије обраде, густина дислокације у челичним кристалима је значајно повећана. Када се пластична деформација јавља даље, стрес се повећава. Стога, обрада хладне дислокације може повећати унутрашњу густоћу дислокације челичне цеви хладноће, а покретљивост покрета се своди, што је тешко генерисати дислокације и тешко покретати дислокације, чиме се побољшава тврдоћа и чврстоћа метала.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Процес обраде на површини хромиране плоче и његове мере предострожности

Sledeći: Отпорност на хабање кромпира