Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Проблеми на које треба обратити пажњу током процеса производње хладно вучених челичних цијеви
Oct 04, 2018

Хладно вучена челична цијев је нека врста фитинга за челичну цијев која се тренутно користи и потребно је строго контролисати сваки процесни корак у процесу производње и прераде. Нарочито у процесу ливења, процес жарења ће директно утицати на мекоћу челичне цијеви са хладном вучом.

Да би се обезбедио квалитет производа, поступак жарења вршимо стриктно у складу са стандардним прописима за производњу хладно вучених челичних цеви, посебно система аутоматске регулације температуре, тако да се људска грешка може избјећи током лијевања процес. Ефикасно побољшајте проценат производа.

Заправо, у процесу обраде, треба узети у обзир нискотемпературност крхкости хладно вучених челичних цијеви. Обично, након што је легирани челик угашен да би се добила мартензитна структура, она је темперирана у температурном опсегу од 250 до 400 ° Ц за ембритацију челика, а очигледно је повећана температура трансформације крутости. Хладно вучена челична цијев која је ошишана више се не може елиминисати методом нискотемпературног загревања, што је уобичајено у конструкционом челику од легура и ниско легираном хладном вучном челичном цијеви ултра високе чврстоће и сл. Хттп: // ввв. скивингтубелв.цом/


Par: Клипњача од нерђајућег челика усваја напредну технологију ваљања

Sledeći: Основни захтеви за перформансе клипних осовина