Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Процес и карактеристике Хладно ваљане бешавне челичне цеви
Jan 05, 2018


Хладно ваљана бешавна челична цијев је нови тип цеви, а главна карактеристика је висока прецизност. У производном процесу обично два ваљка млинска и три ваљана млинска производња два производна процеса, три ваљка за производњу хладно ваљаних бешавних челичних цеви са већом прецизношћу, могу се контролисати унутар неколико филамента, али је цијена релативно већа.

Хладно ваљане бешавне челичне цијеви у одређеној мјери, промовишу кориштење штедње челика, када се користи може повећати ефикасност његове обраде, штеди енергију када је у употреби, такозвана високо прецизна хладно вучна бешавна челична цијев је унутрашња и спољашњи пречник строге прецизности, унутрашња и спољашња завршна површина, округлост, равност, могу у великој мјери спасити вријеме обраде, побољшати кориштење материјала и побољшати квалитет производа.

Предност хладно ваљане бешавне челичне цијеви Ху Зхенгиао је да је стопа редукције пресека велика, посебно када се користи, могућност смањивања зида је јака. За угљенични челик, стопа смањења пресека ваљања може да достигне 80% ~ 83% 72% ~ 75%.

Осим хладно ваљаног метода који се користи у производњи неке високе прецизне хладно ваљане цијеви, често се користи у комбинацији са методом хладног вучења за хладно вучену греду. Ово не само да ће пуно играти могућност смањивања хладно ваљаног зида, већ и вешто искористити предности једноставно замењених алата, помоћи у побољшању продуктивности, проширивању асортимана производа и побољшању квалитета површине челика.

хттп://скивингтубелв.цом/

Par: предност предности и карактеристика предње цеви

Sledeći: предност предности и карактеристика предње цеви