Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Квалитет и инспекција (наставак)
Feb 23, 2018

(наставак)

Многи системи квалитета прошлости дизајнирани су са циљем сортирања добрих производа од лоших производа током различитих корака обраде. Ови производи су оцењени као лоши морају бити преправљени да задовоље спецификације. Ако се не би могли поново обрадити, они су били укинути. Овај тип система познат је као "исправка детекције". Са овим системом проблеми нису пронађени све док се производи нису прегледали или када их је потрошач користио. Због инхерентне природе људских инспектора, ефикасност операција сортирања често је била мања од 90%. Системи квалитета који су у природи спречавају се широко примењују. Ови системи спречавају проблеме који се јављају у првом реду стављајући нагласак на правилно планирање и превенцију проблема у свим фазама циклуса производа.

Коначна реч о томе колико производ испуњава потребе и очекивања даје купац и корисници тог производа и под утицајем понуда конкурената који могу бити доступни и оним корисницима и корисницима. Важно је препознати да се ова последња реч формира током целог живота производа, а не само када је купљена.

Свест о потребама и очекивањима купаца је веома важна, као што је раније речено. Поред тога, фокусирање пажње свих запослених у предузећу на купце и кориснике и њихове потребе ће резултирати ефикаснијим системом квалитета. На пример, групне дискусије о дизајну производа и спецификацијама треба да укључују специфичну дискусију о потребама које треба задовољити.

Основна посвећеност руководства треба да буде да побољшање квалитета мора бити непоштено. Акције треба да буду укорењене свакодневним радом компаније које препознају квалитет је покретна мета на данашњем тржишту услед сталног растућег очекивања купаца. Традиционални напори који постављају ниво квалитета који се сматрају правом за производ и усмеравају све напоре само на одржавање тог нивоа неће бити успешни у дугом року. Уместо тога, менаџмент мора оријентисати организацију тако да, када се постигне тзв. Праведни ниво квалитета за производ, напори у напретку и даље постижу постепено веће нивое квалитета.

Да би се постигли најефикаснији напори у напретку, менаџмент треба да схвати да су квалитет и трошкови комплементарни и не сукобљени циљеви. Традиционално, препоручено је руководству да се мора направити избор између квалитета и трошкова, јер би бољи квалитет неизбежно некако коштао и отежао производњу. Искуство широм света показало је да то није тачно. Добар квалитет у основи доводи до добре искоришћења ресурса и стога значи добру продуктивност и ниске трошкове квалитета. Такође је значајно да већа продаја и продор на тржиште произилазе из производа који купци сматрају високом квалитетом и поузданошћу током употребе.

ввв.скивингтубелв.цом

Par: Како је направљена прецизна бешавна челична цијев?

Sledeći: дизајн вратила