Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Разлози и контрола прецизности хладно извученог пилинга цеви
Aug 24, 2018

1, узрок инклузија

Главне хемијске компоненте укључивања су хемијски елементи као што су кисеоник, силицијум, алуминијум и калцијум, а главна компонента је шљака кристализатора. Укључивање је дуго времена приликом ваљања челичног лима изложено површини челичног лима, узрокујући квашне недостатке.

Основни узрок је такође у процесу континуалног ливења хладног цртања и прераде. Прилагођавањем хемијског састава челика, смањивањем количине заштитног плина, коришћењем погодне дубине убацивања у тундисх, разумним секундарним системом хлађења и замјеном флукса плоче и ефективном контролом флуктуације нивоа течности кристализатора оптимизира се челика и процес континуалног ливења, тако да се дефектови контролишу. Најефикаснији ефекат смањења укупне количине аргона који се пали на шљаку или укључивања током процеса континуалног ливења хладног цртања је најефикаснији. .

2, узрок мехурића

Пилинг дефекта типа хладно вучене цеви је углавном зато што стаљени челик садржи релативно висок садржај гасних елемената, а стаљени челик окупља испод површине челичног лима пре кондензације челика да би се формирао поткожни мехурићи и притиснут током процеса ваљања челичне плоче. На крају, формирана је и дефект коже. Уобичајено се верује да су неки мехурићи у облику сотонице склони да се јављају при врућем ваљању челичних лимова, а разлог за формирање мехурића јесте то што су неки од богатијих елемената кисеоника, водоника, азота, угљеника итд. плоча током процеса кондензације хладно вученог челика. Површина је обогаћена, и под одређеним условима формирају се мехурићи. Мехурићи на површини челика су срушени одређеном силом током процеса ваљања, што доводи до оштећења коже.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Стандард за употребу и одржавање хидрауличних цилиндара

Sledeći: Прецизне дефекте квалитета површине челичне цеви на хладно вучене цеви