Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Скијање ваљка и сјај (СРБ на кратко) процедура
Jan 25, 2018

Овакав поступак је добар квалитет површине и нижи трошкови. Не само да смањује храпавост површине унутрашње рупе, већ и побољшава тврдоћу унутрашње рупе и продужава живот замора компоненти. Дакле, многе врсте цилиндричног цијеви унутар машинске обраде усвајају се на скелање ваљка и поступак сјечења. Након машинске обраде СРБ, храпавост може драстично побољшати. Ова врста поступка погодна је за нижу тврдоћу и добар угљенични челик.
Главни фактори укључују толеранцију, време, храну, брзину и структуру алата утичу на квалитет унутрашње рупе. На примјер, остала толеранција СРБ је мала и неравнина није добра. Али ако је преостала толеранција превелика, постојаће много губитка, посебно за лијевање гвожђа.
Времена СРБ обраде ће утицати на толеранције ИД-а и храпавости. А исхрану СРБ-а ће утицати на квалитет делова, мање количине хране, бољи квалитет. Али СРБ брзина не утиче на квалитет ИД цијеви, тако да побољшамо ефикасност СРБ-а
Алат за скелање и штапање има четири врсте: округла лопта, цилиндрична кугла, тапетирана лопта и точак за лоптице. Тако можемо одабрати различите алате према облику компоненти.

хттп://скивингтубелв.цом/

 

 


Par: Квалитет и инспекција

Sledeći: Карактеристике Прецизне цеви за хонање