Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Клипњача од нерђајућег челика усваја напредну технологију ваљања
Sep 28, 2018

Клипне шипке од нерђајућег челика се углавном користе у хидрауличким и пнеуматским, инжењерским машинама, производњи аутомобила и другим пољима. Тренутно се производи углавном обрађују процесом ваљања. Због остатка остатка површинске површине на површинском слоју, он помаже у затварању површине микро-пукотина и отежава ерозију. Продужење улоге. Тиме се побољшава површинска отпорност на корозију и одгађање генерације или експанзије пукотина замора и јачање чврстоће замора клипњаче од нерђајућег челика.

То је зато што се у процесу обраде овим поступком на хидрауличној површини може формирати слој са хладним отврдњавањем, што смањује еластичну и пластичну деформацију површине за брусну површину, чиме се побољшава отпорност површине клипњаче од инока. Грундабилити при избјегавању опекотина услед млевења.

Не само то, површинска храпавост добијеног клипњача од нерђајућег челика је смањена, а перформансе монтаже су побољшане. Што је још важније, током покретања клипа клипњаче клипа од нехрђајућег челика у цилиндру, оштећење фрикције на заптивном прстену или заптиву може се ефикасно смањити, а укупни вијек трајања цилиндра је побољшан. Хттп://ввв.тв.скивингтубелв .цом /


Par: Карактеристике и главне употребе прецизних бешавних челичних цијеви

Sledeći: Проблеми на које треба обратити пажњу током процеса производње хладно вучених челичних цијеви