Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Контрола температуре танких зидних бешавних челичних цијеви
Jun 27, 2018

Танкопластне бешавне челичне цијеви су направљене од прозора за округле цијеви током процеса производње. Током производног процеса, затвори за округле цеви се ефектно пресецају у дужини од приближно 1 метар кроз машину за сечење и преносе преко транспортног трака. Шаљу се у пећ за грејање. Заграде се загревају у пећи и температура је око 1200 степени Целзијуса.

Главно гориво које се користи за обраду танкозидних бешавних челичних цијеви је водоник или ацетилен. У одређеној мјери, контрола температуре у пећи је врло критичан проблем. Када се употребљава, прозори за округле цеви се преносе кроз штитник притиска након што се ослободи. У раду, најчешће коришћена машина за пробијање је конусни ваљак. Када се користи, такав пунцхер има високу ефикасност производње, добар квалитет производа, велики пречник перфорације и може носити различите врсте челика.

Након перфорације танких зидних бешавних челичних цијеви, кружне цијеви се запремљују три ваљка, континуирано ваљање или екструзија. Под нормалним околностима, они морају бити димензионисани након екструзије, а уопштено, они су машине за обраду величине. Брзо ротирање конуса у рупу кроз челик, формирање челичне цеви. Унутрашњи пречник челичне цеви одређен је дужином спољњег пречника бушилице за величину. Након што се челична цијев замени, улази у расхладни торањ и хлађује се прскањем воде. Након што се челична цијев охлади, мора се исправити.

Танкопластне бешавне челичне цијеви се директно шаљу на детекторе металне кваке помоћу транспортне траке након што се исправљају како би извршили њихову унутрашњу детекцију мана. Ако челичне цеви имају пукотине или мехуриће унутра, оне ће бити откривене. После инспекције квалитета челичних цеви, такође је потребна строга ручна селекција. После инспекције квалитета челичне цеви, боју се прскају серијским бројем, спецификацијама и бројем производње. И подигао се у складиште краном.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Важни параметри и упутства за тврде кромиране шипке

Sledeći: Основни захтеви и технологија обраде цилиндра од нерђајућег челика