Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Примена безшивних цеви за скијање
Jan 29, 2018

Бешавне цеви за скупљање су једна од бешавних челичних цеви, пошто је лансирана у многим индустријама, широко се користи, многи знају само да се могу користити у грађевинарству, али поред грађевинске индустрије, такође може да транспортује течност и гасовод.

Због тога што је цијев за кружну бешавну мрежу цевасти материјал од шупљег дела, веома погодан за пренос течности, а унутрашња површина цеви је глатка, отпорност на течност је врло мала, врло економична. Природни гас који се користи у нашим животима често се транспортује беспрекорним цијеви за стругање. Поред течности, плинова и чисте воде, безшивне цијеви за гњечење се такође могу користити за транспорт хемијских течности због њихове отпорности на корозију.

Ово су само бешавне цијевне цеви које функционишу као функција транспорта цевовода, а поред тога и структурни тип стругања цијеви у индустрији нафте, који се користи за бушење на бази нафте, примјењује се у бродској индустрији. У ствари, неке од наши бициклистички оквири и дијелови наших аутомобила су бешавне цеви и војне апликације.

Без обзира на то да ли се цев за кружну бешавну мрежу користи у било коју сврху, пре употребе треба тестирати на тврдоћу. Једноставна цријева за цријеп израђена од узорка за испитивање затезања обично одређује само механичка својства или више затезне чврстоће, снагу приноса, брзину елонгације и редукцију подручја.

Испитивање тврдоће цијеви без кружења је у складу са условима прописаним спорим притиском на површину узорка тестера тврдоће тврдог индентера, а затим испитати дубину или величину увлачења како би се утврдила величина тврдоће материјала. Тест тврдоће је једноставан, брз и једноставан начин за тестирање механичких особина материјала, али има позитиван значај за примјену материјала.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/

Par: Знање везано за Хонинг тубу

Sledeći: Прецизно поступак заваривања цеви и предности