Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Карактеристике и главне употребе прецизних бешавних челичних цијеви
Sep 30, 2018

Прецизна бешавне челичне цијеви су високопрецизни челични цијеви који се добија хладним ваљањем или хладним цртањем. Прецизна бешавне челичне цеви имају предности без оксидационог слоја на унутрашњем и спољашњем зиду, високог притиска и без цурења, високе прецизности, високе глаткости, без деформације хладног савијања, бљескања, гњечења без пукотина итд., Тако да је углавном који се користе за производњу пнеуматских или хидрауличних компоненти, као што су цилиндри. Или цилиндра, све са бешавним цевима.

У саставу прецизне бешавне челичне цеви, хемијске компоненте углавном садржане у њима су: угљен Ц, силицијум Си, манганов Мн, сумпор С, фосфор П, хром Цр.

Главне карактеристике прецизне бешавне челичне цеви су следеће: 1. Спољни пречник готовог производа је мали; 2. Прецизност самог производа је велика и погодна је за производњу у малом шаржном начину рада; 3. Прецизност производа са хладном вучом је висока, а квалитет површине је добар; 4. Површина пресека челичне цеви Компликовано; 5, перформансе челичних цеви су супериорне, метал је густ, погодан за неке посебне прилике.

Анализа главне намјене прецизне бешавне челичне цијеви: Овај производ се углавном користи за производњу механичке структуре, хидрауличке опреме, ауто дијелова и тако даље. Хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Мере за спречавање прегријавања клипа клипа нафтног цилиндра

Sledeći: Клипњача од нерђајућег челика усваја напредну технологију ваљања