Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Одлучујући фактор материјала који се користи за цилиндар клипа цилиндра
Jul 23, 2018

Клипњача цилиндра је незаобилазни део хидрауличног система и који се материјал користи, што се генерално одређује према посебним карактеристикама цилиндра. Већина одговарајућих материјала су материјали који мењају тиристор. Ово подешавање се такође може избећи. Појавила се искра. Ако желите учинити опрему ефикаснијом, препоручује се да користите овај облик рада како бисте осигурали нормално кориштење материјала и опреме.

 

Да би се постигла употреба напреднијих контролисаних цилиндарских шипки, цилиндричне шипке треба да буду од фреквентног материјала који омогућава струју да се преносе стабилно и како би се избегле несреће. Поред тога, неке цилиндарске шипке у цилиндру морају бити комбиноване са опремом за промјену материјала, али приликом промене материјала обратите пажњу на потражњу, избјегавајте избор индуктивних грејних материјала, тако да се клипњача може директно се користи за производњу. Обрада.

 

Који материјал се може користити за постизање жељеног ефекта цилиндричног клипа цилиндра? Они морају бити пажљиво и пажљиво разумљиви пре куповине и коришћења. Процес намотавања шупље бакарне цеви је уобичајен данас, али морамо обратити пажњу на приступ. Одређене високе фреквенције и АЦ дизајн, ова поставка је главни облик обраде обрадних предмета и усклађивања.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: 45 # челичне клипне штипаљке које штрче?

Sledeći: Који је материјал и технологија обраде шупљег клипа?