Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Разлика између процеса топлог ваљања и хладног ваљања легуре цеви
Nov 29, 2017

Алуминијумска цев У производном процесу имаће се челична цев хладно ваљање, челичне цијеви топло ваљаних ових неколико, челичне цијеви хладно ваљање и топло ваљане до челичне цијеви која улога? Које су разлике између њих? Дозволите ми да вам дамо мали део питања у наставку.
Први је топло ваљање, у врућем ваљању, да се челик дели у врло мала зрна, тако да се челик пажљивији, микроструктура челика у дефектима може синтетизирати, тако да механичка својства челика више савршено, у врућем ваљању ових челика, може да ствара мехуриће, пукотине и лоосе, Наравно, може се заварити и до композитне челичне цеви под високом температуром и притиском.
Тзв. Хладно ваљани, то је у општој температури хладног цртања, Ленг, хладне и многих других поступака хладног рада, а затим се брзо формира процес обраде челика у различитим облицима челика, и његова производња је врло висока, може променити облик жељеног.
Разлика између хладног ваљања и врућег ваљања је у томе што код хладног ваљања може имати локално завијање, према овој особини, може имати одређену носивост, али вруће ваљање нема такве карактеристике. У хладном врућем ваљању, расподела њиховог попречног пресека је такође различита, хладно ваљани њен закривљени део цеви је закривљен, и топло ваљаног филма. Торзионо понашање топло ваљаног челика је боље него код хладно ваљане челичне цијеви током торзије вруће ваљаног и хладног ваљања.

Par: Тест физичких перформанси безшавне цеви

Sledeći: Разлика између прецизне челичне цијеви и бешавне челичне цијеви