Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Које аспекте треба контролисати током производње хладно извртаних цеви?
Apr 10, 2018

Процес производње хладне цеви није компликован, али укључује много различитих процеса. Због тога је потребна и одговарајућа контрола током обраде. Пре свега, како би се осигурала квалитета хладно вучене цијеви, потребно је напоменути да дебљина зида одабране капиларне цијеви мора бити равномерна и да би требало имати мање унутрашњих и спољашњих површинских дефеката. И да конфигуришете спољну површину за полирање и опрему за чишћење унутрашње рупе.

Друго, морамо такође ојачати рад за поновно испитивање, овај процес је углавном за побољшање квалитета хладно извучених цијеви, како би се искључила унутрашња површина постојања преклетих, озбиљних писања, пецкања и других недостатака капиларе. Такође проверите коришћене алате. Не би требало да осигурава само површинску завршну обраду употребљеног алата, већ такође обезбеди да се глава или калуп не могу појавити током процеса цртања.

Следећи корак је да унесете одељак за жарење. У ствари, жарење је веома важан процес у обради различитих хладно цртаних цеви. Квалитет жарења утиче и на перформансе челичне цеви и на уклањање оксидне скале. Конкретно, прецизно челичне цеви са хладном прецизношћу морају бити опремљене са неоксидацијом светле опреме за печење.

И онда кретање. У нормалним околностима, хладно вучена цев ће вероватно формирати неку црну шљунку током процеса сакупљања сумпорне киселине. Ове црне жлијебове су у основи Фе2О3, Фе3О4 и формирају површинске црне мрље у наредној производњи. Фе2О3 и Фе3О4 се лако растворе у хлороводоничној киселини, па се у базен киселина дода 5-10 г / л НаЦл, како би се спречило стварање тамних мрља.

Поред горенаведених тачака, потребно је обратити пажњу и на правилно подмазивање. Када је подмазана, препоручује се употреба смоле као мазива, тако да ће нацртани производ хладно вучене цеви показати истинску боју гвоздене матрице, са високом завршном обрадом и лепим изгледом попут хладно ваљане цијеви. Укратко, јачање контроле над овим аспектима побољшаће укупни квалитет хладно вучених производа.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Преглед хладно извучене бешавне челичне цијеви технологије и опреме

Sledeći: Какав је ток обраде за високо прецизну челичну цијев са хладном вучом?