Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Какав је ток обраде за високо прецизну челичну цијев са хладном вучом?
Apr 13, 2018

Високо прецизна хладно-вучна челична цијев је једна од цеви безшавних челичних цијеви. С обзиром да се процес обраде хлађења усваја током обраде, а захтеви за тачност су релативно строги, назван је као високотретни хладно-вучени челични цијеви.

Главни процесни ток високе прецизности хладно-вучне челичне цеви је следећи:

Храњење - Визуелна инспекција - Механичко чишћење - Грејање - Жарење - Страигхтенинг - Обрада главе цеви - Пражњење - Неутрализација - Прање - Скала - Сапонификација - Вишестепена хладна вуча - хладно ваљање - монтажа - тестни притисак - паковање.

Уређај за обраду висококвалитетних хладно вучених челичних цијеви увод:

У стварној производњи неопходно је прво извршити термичку обраду, а затим обавити пост-процесну обраду у хладном стању. Високо прецизна хладно вучена челична цијев је углавном мала калибра, висока прецизност, а његова секција је у основи кружна, а затим пролази процес обраде топлоте. Главна опрема и компоненте које се користе су трнови, који се могу подијелити на дугачке кошаре и кратке глодалице према дужини. Главни алати су екстерни модели, унутрашњи модели, вијци и спојне шипке.

Како би се испунили услови за употребу, најчешће се бирају калупи са бољом тврдоћу и отпорношћу на хабање. Приликом обраде високе прецизне хладноћечке челичне цијеви, метода цртања може изазвати пластичну деформацију производа и повећати чврстоћу метала, тако да може проширити и вијек трајања.

Од тренутне ситуације примене, већина високо прецизних хладно-вучних челичних цијеви се користе у хидрауличним цилиндрима и цилиндарској опреми. Истовремено, са перспективе развоја и примене, спашавање потрошње металних материјала и побољшање ефикасности производње су упуте за будући развој високотемпературних хладноцеваних челичних цијеви и проблеми који се требају ријешити.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Колико је тврдоћа хладно вучене цеви? Како мерити тврдоћу стандарда

Sledeći: Хоће ли хладно исцртане бешавне челичне цијеви рђати? Како уклонити рђу?