Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Које мазиво се користи при чишћењу хладно извучених цеви?
Apr 18, 2018

Хладне цеви такође треба очистити током употребе и одржавања. Чишћење хладно извучених цеви може учинити хладно цртане цијеви релативно чисте и хигијенске, и играју важну улогу у кориштењу методе. Хладне цеви се израђују под релативно ниским температурним условима и имају важније перформансе и предности. Чишћење хладно извучених цеви врше професионалне технике и мазива. Која је специфична метода и врста мазива која се користи?

Заједничко мазиво за чишћење хладно вучених цијеви је: сапунска вода или биљно уље. Посебан начин и метод је то:

Хладно вучено цијево мора бити потпуно уклоњено прије чишћења грундирања на крају цијеви, а затим користити тврду млазницу, покренути 2 чисте снимке за чишћење. Ако у цеви постоји контаминација уља или масти, пројектили за тврде цијеви би требало користити за ефикасније уклањање таквих загађујућих материја. Ако у цеви постоји рђа, заварена шљака и сл., Прво треба користити пелетове са трењем за уклањање ових загађивача. Грејне пелете могу се користити више пута све док се не потврди да су ови загађивачи уклоњени. Без обзира на то да ли се користе чврсте цијеви за уклањање уља или кориштење фрикционих бомби за уклањање рђе или заваривачке жлијеге, ултра чисту пелетску границу треба користити за завршно чишћење како би се осигурала идеална чистоћа цјевовода. За чишћење склопа хладно вучене цеви препоручује се чишћење хладно вучене цијеви прије монтирања склопа. Након што се монтира као склоп, може се очистити само супер чисте слике, а пажња мора бити посвећена везама између хладно цртане цеви и споја, а не сме бити корака. Цевне млазнице се такође могу користити за чишћење хладно извучених цијеви, али се морају носити одвојено од два краја када се испаљују пројектори како би се осигурало да млазнице блокирају млазнице. Хладно вучена цев завршава 1 × 45. Угао црева може знатно продужити радни век млазнице црева.

Хладне цеви се користе под различитим притисцима и различитим температурама. У великом броју случајева играју огромну улогу и различите начине коришћења. Постали су главни циљеви за производњу и употребу хладно вучених цеви. У будућности, хладно извучена цев ће играти важнију улогу!

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: физичке особине материјала

Sledeći: Процес израде цеви и главних карактеристика од нерђајућег челика