Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Изложба > Sadržaj
Хоће ли хладно исцртане бешавне челичне цијеви рђати? Како уклонити рђу?
Apr 14, 2018

Хладно обликоване бешавне челичне цеви се производе на веома ниским температурама, захтевају веома ниске температуре, захтевају различите особине и разноврсне употребе су релативно добре, тако да када се хладно извлачене бешавне челичне цијеви користе широко распрострањеном врстом челичне цијеви. Иако је његова употреба релативно делотворна, то је безшивна челична цијев која је лакша за рђање, јер је његов састав активнији, а хемијски елементи су изузетно активни и могу лако да интеракцију са кисеоником у ваздуху. реакција. Како уклонити рје након рђања за хладно извучене бешавне челичне цијеви?

1, чишћење

Растварачи и емулзије се користе за чишћење челичних површина за уклањање уља, масти, прашине, мазива и сличних органских материја. Међутим, не могу уклонити рђу, оксидне ваге и заваривац на челичним површинама. Стога се користе само као помоћ у антисептичкој производњи.

2, рђа за алат

Главна употреба жичане четке и других алата на површини челика може уклонити лабаву или нагиб скале, рђе, заваривачке жлијезде и тако даље. Дерундирање ручног алата може да достигне Са2 ниво, а одузимање електричних алата може да достигне Са3 ниво. Ако је површина челичне плоче причвршћена чврстом оксидном гвожђом, ефекат уклањања рђе алата није идеалан, а дубина сидрених линија потребних за конструкцију против корозије не може се постићи.

3, трава

Општа употреба хемијских и електролитичких метода за крпање, само за уклањање хемикалија за уклањање корозије, може уклонити оксидну вагу, рђу, стару облогу, а понекад се може користити као минђушна рђа након прераде. Иако хемијско чишћење може учинити да површина достигне одређени степен чистости и храпавости, њено сидрење је лагано и лако је загађивати животну средину.

4, прскајућа рђа

Прскање (бацање) снимања рђе од гнезда покреће мотор велике снаге да ротира млазне млазнице са великом брзином, тако да се на површини прскања прскају абразиви као што су челична гранулација, челични снимци, жичани сегменти и минерали челична цев под центрифугалном силом. Не само да може темељито уклонити рђу, оксиде и прљавштину, већ може постићи потребну равномерно храпавост под абразивним ударцем абразивних и трења.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/


Par: Какав је ток обраде за високо прецизну челичну цијев са хладном вучом?

Sledeći: физичке особине материјала