Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Хладне цијеви су и даље материјал за избор за грађевинарство и производњу
May 08, 2018

Извоз прецизних хладноцеваних цеви је континуирано повећан, а ниво међународне конкурентности је такође побољшан. Међутим, већина њих је концентрисана у средњим и нискоквалитетним подручјима. Технички ниво прецизних цеви за хладно цртање је мали, а додатна вредност је ниска. Неке високе прецизне цеви за хладно цртање се такође ослањају на увоз. Дакле, домаћа прецизна индустрија за производњу хладно вучених цеви мора ојачати своју интеграцију у својој области, нема потребе за прекомерном конкуренцијом, а подела рада мора се примијенити у развоју технологије. Сродне индустрије и предузећа морају имати дугорочну перспективу, направити разлику и обратити пажњу на нове технологије и процесе. Фангово истраживање је постепено формирало подјелу рада, сарадње, мултидисциплинарног и свеобухватног научног истраживања и развојног узорка, те је увела прецизне хладно цијепане производе са независним правима интелектуалног власништва. Развој прецизних хладно цртаних цеви и других индустрија може се описати у смислу усана и зуба, тако да је укупан ниво хладно извучених цијеви блиско повезан са развојем сродних индустрија.

Хладно извучене цијеви и даље су избор материјала за изградњу и производњу. Поред тога, неки трендови у процесу производње челика и употреба хладно извучених цеви такође ће утицати на потражњу за хладно вучене цијеви. Очекује се да ће "ко-дизајн" и "иновације процеса" бити кључни покретачи ових трендова. Што се тиче потражње, изградња електрана (укључујући вјетроелектране на копну и на копну), транспорт енергије, становање и транспорт ће пружити могућности иновативним прехрамбеним производима цијеви. Повећање додате вриједности производа хладно вучених цијеви (укључујући цијеви) један је од начина на који произвођачи хладно вучених цијеви могу побољшати своју конкурентност и разликовати се од својих конкурената. Међутим, недавни истраживачки извјештај показује да због високе конкуренције у индустријском сектору хладно извучених цијеви, хладно вучене цијеви са високом вриједношћу чине само ограничени дио потражње за хладно вучене цијеви. Производња ових хладно-цртаних цеви са високом доданом вриједношћу захтијева употребу висококвалитетне технологије хладноцепљене цијеви и захтијева значајна улагања у истраживање и развој.

У посљедњих неколико година кориштење пластичног силицијум-карбидног млинског млинског млијека, компанија за откривање је предложила: према различитим врстама употребе може потиснути различите облике, тако да се хонање не може користити само за обраду унутрашње рупе и може обрађивати спољашњи круг , равни, сферни и различити посебни облици. Површина, као што је спољашња површина алата за хлађење је цилиндрични ваљак, алат за брисање зупчаника је абразива. Приликом избора радног притиска Хонинг Вхетстоне, стручњак за праћење подсјећа: Поред горенаведених разлога, али и према величини коришћене машине машине, крутости главе глатке главе и гребена, снаге хлађења Вхетстоне-а ; Бетон и обрађена површина Узети су у обзир стварна контактна површина и материјал радног комада, величина и облик и други фактори. Радни притисак камена нафтног камена има велики утицај на перформансе резног глодања, што директно утиче на ефикасност сечења, хабање камења и тачност и храпавост предмета. Корпа од нерђајућег челика подсјећа на то да када је висок притисак висок, количина одјека и хабање камена су велика, а тачност обраде и површинска храпавост су такођер слаба. Када је радни притисак малтера мали, количина кошења и хабање камена за хватање су мала, а тачност обраде и површинска храпавост су добра.

Развој индустрије хладно вучених цеви последњих година углавном је користио подршка националне политике повлачења пореза на извоз. Велика производња земље производних капацитета усмерена је ка међународном тржишту. У овом тренутку, сви могу мирно коегзистирати и мирно одржавати до 2007. године. Недвосмислене су недостатке прекомерне капацитета домаћих топионичара, а извозна страна је такође угушена политиком која је довела до тога да домаће тржиште постане спорно место за многе произвођаче. Произвођачи са финансијским и техничким предностима ће усвојити различите маркетиншке методе и покушати да прошире своје тржишно учешће. У низу мера, цјеновни рат је често најчешће кориштено и најефективно оружје, али то у суштини не рјешава проблем. Умјесто тога, поремећај тржишног поретка. Због тога, уз помоћ ове кризе у индустрији, напори фабрике челика да се промјене индустрија могу такође сматрати једним од референтних разлога за појављивање ванредних тржишта. Раст и пад цијена производа представља секундарни фактор ризика који утиче на пословање предузећа. Прво место припада капиталном ланцу. Међу различитим предузећима у горњем, средњем и доњем сегменту тренутне индустрије од нерђајућег челика, многи произвођачи се суочавају са потешкоћама у разбијању капиталног ланца.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/