Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
За различите примене захтевају се избор одговарајућих производа и процеса
Nov 29, 2017

Цев за испуштање је врста специјалних производа за прераду, у многим производима је била врло добра примена, али се надамо да ће се цијела индустрија гребена може даље развијати, односно да се уједно поставе његове примјене примјене. Очигледније. Прије свега, морамо бити јасни да апликација цијеви цијеви да одражава предности за побољшање квалитета производа у поређењу са другим производима направљеним од технологије, уклањања великог обима, кратке технологије обраде обраде цијеви за обраду циклуса може бити идеалнији производ. Најбоље је да се у процесу симулације и оптимизације ЦНЦ-а обради, побољшава тачност цеви. Друго, за различите примене потребан је избор одговарајућих производа и процеса цеви за цеви, који укључују и одговарајуће материјале, реагенсе и тако даље. Све у свему, добијају се цевасти производи како би боље одговарали стварној ситуацији и задржали их у најбољим условима.

У последњих неколико година, примена пластичне мешавине (Емери), која је мешана притиснута у фирму, препоручује: у зависности од различитих начина употребе може потиснути различите облике, хватање се не може користити само за обраду рупа, а може се обрадити цилиндричним, равним , сферна и различита Специјална површина, као што је цилиндрична површина алата за цилиндрични цилиндрични ваљак за хватање, брусни механизам за брусење зупчаника. Цев за испуштање је глава од 4 до 6 песка која се састоји од завршетка рупе. Подсетник за корпе од нерђајућег челика: не само високу продуктивност и високу прецизност обраде, већ и прецизност опште величине до нивоа ИТ5 ~ ИТ6, површинска храпавост до 0.8 ~ 0.1μм и може исправити одступање од геометрије рупе. У посљедњих неколико година, развој индустрије цјевчице је користио углавном из подршке државне пореске политике пореза на извоз. Производња великих размера домаћих производа је оријентисана на међународно тржиште. У овом тренутку, сви ми можемо живети мирно све до 2007. године, прекомерна потрошња домаћих абразивних цеви је истакла недостатке, извоз је такође био притисак политике, што је резултирало да је домаће тржиште постало неопходно за многе произвођаче.

Произвођачи са финансијским и технолошким могућностима ће усвојити различите маркетиншке алате и настојати да прошире своје тржишно учешће. Цјеновни рат је често најчешће кориштено и дјелотворно оружје у низу мјера, али то у суштини не рјешава проблем, већ нарушава тржишни поредак. Стога, уз помоћ ове кризе у индустрији, челичне млинове за интензивирање реконструкције индустрије могу се такође сматрати једним од разлога за појаву врло тржишта. Подизања и пад цене производа су секундарни фактори ризика који утичу на рад предузећа. Прва је капитални ланац. Међу предузећима у свим сферама живота у горњем и доњем досегу тренутне индустрије од нерђајућег челика, многи произвођачи суочавају се са проблемом руптуре главног ланца. Развијене земље у Европи и Сједињеним Државама већ у осамдесетим годинама развиле су насумичне кополимерне материјале, док су домаће цене произведених материјала углавном 9.000 јуана / тона. Пре 1999. године сировине које су користиле домаћи произвођачи цијеви били су сви увезени материјали, углавном из Европе и Јужне Кореје. Кинеско министарство грађевинарства има кључ као кључ за промовисање три нове варијанте девалвације пластичних цеви, што је убрзан развојни развој задњих година.

У светској економској кризи и финансијској кризи, потрошња тржних центара у Кини и иностранству опала је. У многим занимањима, производна индустрија је била највише погођена. Мала и средња производна предузећа на различитим местима банкротирала су и срушила, што знатно смањује повјерење произвођача у развој компаније. Ово тржиште не размишља о томе како изумити више проблема са профитом, већ се односи на потхрањеност компаније, како да компанија преживи у овој кризи, произвођач је кључних разматрања. Стога, суочена са овим формом, једно од неопходних средстава за подстицање продаје постаје трговац по ниским цијенама. Цев за испуштање је врста специјалних производа за прераду, у многим производима је била врло добра примена, али се надамо да ће се целокупна индустрија гребена може даље развијати, односно да се уједначе његове примјене примјене. Очигледније. Како постићи овај циљ? Прије свега, морамо бити јасни да апликација цијеви цијеви да одражава предности за побољшање квалитета производа у поређењу са другим производима направљеним од технологије, уклањања великог обима, кратке технологије обраде обраде цијеви за обраду циклуса може бити идеалнији производ.

Sledeći: ne