Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Како извршити топлотну обраду на висококончаним хладним цевима
May 09, 2018

Високо прецизне хладно извучене цијеви су посебно високе у производњи и обради техничких захтјева, високе прецизне хладно цртане цијеви под дејством топлоте, услед формирања температуре релативно је висока, степен контракције је бржи, брзина кондензације је релативно брза, лако се стимулише у процесу кондензације! У циљу постизања висококвалитетних физичких и хемијских својстава, високе прецизне хладно цртане цеви морају бити топлотно третиране.

Што је брзина хлађења већа, то је већи садржај угљеника и састав легуре, а што је већа неуниформативна пластична деформација проузрокована топлотним напрезањем у процесу хлађења, већи је преостали напон. Са друге стране, услед промене микроструктуре током термичке обраде челика, односно аустенита за мартензит, због повећања специфичне запремине, запремина радног предмета се шири. Сваки део радног предмета пролази кроз фазну промену, што резултира недоследношћу раста запремине. стрес. Крајњи резултат промене ткивног стреса је затезни напон на површини и стрес на срцу, што је управо супротно од термичког стреса. Величина ткивног стреса односи се на брзину хлађења, облик и хемијски састав материјала у зони мартензитске трансформације.

Технологија топлотне обраде за високе прецизне хладно цртане цеви је везана за степен тврдоће високе прецизности хладно извучених цеви. Савршени волумен је повезан са овом технологијом.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/цолд-дравн-тубе/