Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
У избору нехрђајућег челика машина за затезање материјала мора бити опрезна
Nov 29, 2017

Индустрија машина за хладно вучење како би се убрзала трансформација економског развоја, и додатно повећали структурно прилагођавање, напори за рјешавање тешких проблема, учинили добар посао отклањања повратних производних капацитета, јачати независне иновације, убрзати заједничку реорганизацију, промовисати очување енергије и смањење емисије и други посао и константно убрзавају индустријску надоградњу Паце-а, те тежити да побољшају квалитет и ефикасност развоја. У последњих неколико година, примена пластичне мешавине (Емери), која је мешана притиснута у фирму, препоручује: у зависности од различитих начина употребе може потиснути различите облике, хватање се не може користити само за обраду рупа, а може се обрадити цилиндричним, равним , сферна и различита Специјална површина, као што је цилиндрична површина алата за цилиндрични цилиндрични ваљак за хватање, брусни механизам за брусење зупчаника. Машина за хладно вучење је глава главе од 4 до 6 која се састоји од завршетка рупе. Подсетник за корпе од нерђајућег челика: не само високу продуктивност и високу прецизност обраде, већ и прецизност опште величине до нивоа ИТ5 ~ ИТ6, површинска храпавост до 0.8 ~ 0.1μм и може исправити одступање од геометрије рупе.

Пронађен кроз праксу, деформација и цурење машине од нерђајућег челика често су један од проблема, како не би решили ништа више од ових начина. Прво је користити површину за брушење гребена методом машине за хладно цртање и опремом нивелисане површине да би се избегле штетне последице деформације. Друго, локално поправљање заваривања је такође одржива метода, све док одабир одговарајућих електрода за ровове Тим флат-а, и са равним или равним стопалима за развој трагова, чинећи површину за гребање и заваривање у истој равни. Загрејати цевчицу за прешање од нерђајућег челика пре заваривања, а затим извршити сегментни поврат или заваривање на температури до собне температуре до завршетка. Заправо, ово питање нас подсећа и на то да приликом селекције материјала за цртање од нерђајућег челика машина за заптивање мора бити пажљива да би се осигурало да његов квалитет и перформансе могу задовољити строге захтеве цеви. Развој индустрије цртеже у последњих неколико година користио је углавном од подршке државне политике повлачења пореза на извоз. Велики обим производње домаће производње намењен је међународном тржишту. У овом тренутку, сви ми можемо мирно живети заједно до 2007. године. Истакнути су недостаци домаћих СЦР цјевовода, а извозна страна је под притиском политика, што је довело до тога да домаће тржиште постане неопходно за многе произвођаче.

Произвођачи са финансијским и технолошким могућностима ће усвојити различите маркетиншке алате и настојати да прошире своје тржишно учешће. Цјеновни рат је често најчешће кориштено и дјелотворно оружје у низу мјера, али то у суштини не рјешава проблем, већ нарушава тржишни поредак. Стога, уз помоћ ове кризе у индустрији, челичне млинове за интензивирање реконструкције индустрије могу се такође сматрати једним од разлога за појаву врло тржишта. Подизања и пад цене производа су секундарни фактори ризика који утичу на рад предузећа. Прва је капитални ланац. Међу предузећима у свим сферама живота у горњем и доњем досегу тренутне индустрије од нерђајућег челика, многи произвођачи суочавају се са проблемом руптуре главног ланца. Иако држава подржава и нека мала и средња предузећа, не може се задржати неко вријеме. Стога, предузећа могу предузети само одговарајуће мјере за побољшање производње и побољшање техничког квалитета. За овај период произвођача, и могућности и изазови, који могу спровести иновације и надоградње, који ће преживјети на високо конкурентном тржишту, постану највећи добитник, цртање тржишта машина ће ући у нову ере.

Такозвана хладно вучена цевчица се односи на улогу равног камена на површини притиска - притисак по јединици површине. Није вриједност на мерачу притиска машине или другим вриједностима притиска. Одабир радног притиска за грејање, експерти за подмлађивање подсјећају: Поред горенаведених разлога, али иу складу с кориштењем снаге машине, глодањем главе и глодањем круте опреме, обогаћивањем јачине сагоревања; камен и површина за машинску обраду Стварна контактна површина и материјал, димензија и облик предмета и други фактори који су у потпуности разматрани. Машина за хватање хонања, због своје мале снаге главе и причвршћивања са релативно ниском чврстином, треба смањити радни притисак камена, обично 2-5 кгф / цм2. Машина за хватање камена радни притисак на гњечење сјечава велики утицај на ефикасност сечења, хватање каменог хабања и тачност и неравнотежу предмета. Подсетник за корпе од нерђајућег челика: радни притисак, уситњавање сечења и хватање хабања су велика, прецизност обраде и храпавост површине су такође слаба. Смањење радног притиска, количина сечења и гњечења од каменца је мала, прецизност обраде и храпавост површине је добра.