Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Методе и методе одржавања хидрауличног система клипа
Nov 29, 2017

Методе и методе одржавања хидрауличног система клипњаче
Клипњача За механичку грађевинску компанију, техничко стање грађевинских машина је одлично или не, да ли компанија може директно произвести директне елементе. У случају хидрауличких погонских машина, нормални рад хидрауличког система представља врхунски симбол врхунског техничког стања. Хидраулично уље је квалификовано да обезбеди поуздан рад хидрауличког система, тачно одржавање је основа за поуздан рад хидрауличког система.
Одабир одговарајућег хидрауличног уља, хидраулично уље у хидрауличном систему игра улогу преноса притиска, подмазивања, хлађења, заптивања, неадекватног избора хидравличног уља је главни узрок недостатака хидрауличног система и смањења издржљивости. Хидраулично уље треба изабрати према правилима у случајном "Упутству за рад". Када специјални услов захтева употребу алтернативног уља, његова функција и функција треба да буду исти као и оригиналне заштитне марке. Различити брендови хидрауличког уља не могу се мешати како би се спречило почетак хемијске реакције хидрауличног уља, функционалних промјена. Тамно смеђа, млечно бела, мирис хидрауличног уља је метаморфно уље, не може користити ваздушни филтер.
Чисто хидраулично уље је живот хидрауличког система. Хидраулички систем има много софистицираних делова, а неке су пригушене рупе, а неке имају празнине и тако даље. У случају да кршење чврстих нечистоћа представља тачку спојнице прецизности, шупљине, блокада уља, угрожавање сигурности хидрауличног система. Опште чврсте нечистоће угрожавају хидраулични систем: хидравлично уље је прљаво; нечисте ствари горива; допуњавање и поправак, небрига; хидрауличне компоненте као што су скалирање. Из следећих аспеката како би се спречиле чврсте нечистоће од кршења система:
Хидраулично уље је неопходно за филтрирање пуњења, гориво ствари треба да буду поуздане и чисте. Није могуће уклонити филтер на посуди резервоара у циљу напредовања. Особље за пуњење треба користити чисте рукавице и одећу како би се спречиле чврсте нечистоће и нечистоће влакана.
Отворите поклопац резервоара за хидраулични резервоар, поклопац филтера, отворе за тестирање, хидрауличне цијеви и друге дијелове састава галерије уља како бисте избјегли откривање прашине, отворите локацију да бисте потпуно очистили пре него што га отворите. Ако отворите поклопац резервоара за хидраулични резервоар, прво уклоните прљавштину близу поклопца резервоара, ослободите поклопац резервоара, искорењивање остатака у спојевима (не може се опрати водом како би спречила улазак воде у резервоар), конфисковано након чишћења отворите поклопац резервоара за гориво. За употребу обришних материјала и чекића, бирају да не бришу нечистоће из влакнастих материјала и ударају гумену површину помоћу наменског чекића. Хидрауличне компоненте, хидраулична црева треба пажљиво искоријенити, састављене сувим вјетром под високим притиском. Избор оригиналног паковања без недостатка филтера (оштећење паковања, иако филтер није недостатак, не можете прљаве). Када се уље мења са искорењивањем филтера, филтер пре употребе материјала за брисање пажљиво очисти дно филтера за прљавштину.
Уклањање уља је неопходно за коришћење система са истим заштитним знаком хидрауличког уља, температуре уља између 45 ~ 80 ℃, са великим протоком нечистоћа у систему што је више могуће. Хидраулички систем који се више пута три пута елиминише, након сваке ерадикације, узимајући у обзир предност топлоте уља у свом систему ослобађања. Искључите, а затим искоријените филтер, замените нови филтер након новог уља.