Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Прецизно хладно цртање разлога за пилинг и контролу
Jun 12, 2018

1. Узроци инклузије

Укључујући главни хемијски састав укључивања кисеоника, силикона, алуминијума, калцијума и других хемијских елемената, главна компонента је шљака за калуп калупа. Укључене су на површину челичне плоче дуго времена током ваљања челичне плоче, узрокујући дефекте пилинга.

Основни узрок је и даље у процесу континуалног ливења рафинације цеви за хладно цртање. Прилагођавањем хемијског састава класа челика, смањивањем количине заштитног гаса, усвајањем одговарајуће дубине убацивања млазнице, разумним секундарним системом хлађења и замјеном шљаке плесни и ефективном контролом флуктуација површина плоче и другим средствима за оптимизацију производње челика и континуираног процеси ливења омогућили су контролу ове врсте дефеката у којима је најефикаснији ефекат смањења укупног дражења аргона на млазници током континуираног лијевања хладно извучених цијеви на укључивање или укључивање. .

2, узрок балона

Главни разлог за лупање дефеката типа хладно вучене цијеви јесте то што стаљени челик садржи релативно висок садржај гасних елемената. Талирани челик се акумулира на површини челичног лима пре кондензације и формира поткожне мехуриће. Током ваљања челичног лима, подвргава се притиску. На крају, формирана је и дефект коже. Уобичајено се верује да су неки ћелијски облици мехурића склони да се јављају током врућег ваљања челичних лимова. Разлог за формирање мехурића јесте то што су неки од кисеоника, водоника, азота, угљеника и других елемената обилазни у процесу кондензације челичне цеви на хладно вучене цијеви. Површина је обогаћена и обликују се мехурићи под одређеним условима. Мехурићи ваздуха на површини челика подвргавају се одређеним силама током процеса ваљања и истискују се, што доводи до дефеката на кожи.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/